reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
A jeszcze z serii cudów to koleżanka mi właśnie napisała, że jej siostra jest w 7tc ciąży. Siostra, która niespełna 1,5 roku temu urodziła dziecko tylko i wyłącznie dzięki invitro więc teraz są w szoku, bo przez 8 lat starań nic, później invitro, cała masa kasy wydana a teraz jest w ciąży. A niby mówi się, że po invitro kobiera nie ma już szans na własne dziecko. Czyli jak widać po raz kolejny takie cuda się zdarzają i to częściej niż sobie myślimy.

Dlatego głowy do góry kochane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja tam wierze w cuda:) u mnie mały cud się wierci. owulki miało nie byc...endometrium nie na ciążę, pecherzyka ciążowego, ani serducha nie było widac a Lena jest:)
głowa do góry laski:*
MGIEŁKA ja wierzę, że maleństwo urodzi się zdrowe. nie ma innej opcji! trzymaj się:*
SAILOR a co odchudzanie zaczynasz??? dobre to co napisałas:-D

dziekuje za słowa otuchy
ja wszystkiego dowiem się w następny piątek, zobaczę u lekarza wyniki, porówna się do wcześniejszych i zobaczymy, bo na spokojnie przeanalizowałam to wszystko, to ta pielęgrniarka skonsultowała wynik z lekarzem, ale nie wiedziała, że to jest drugi wynik i że już biorę antybiityk, powiedziała : pani Marzeno konieczne wdrożenie antybiotyku prosze przyjechać na wizytę lekarską, ale ona nie wiedziala ze ja juz biorę antybiotyk, no durna jeszcze mam nadzieję, ale zobacze jak pojadę ze starymi wynikami, moze jakimś cudem igm tokso będzie niższe... no łudzę się i tyle...

Witam sie ponownie wieczorową pora:-D

Dzisiejszy dzien przeleciał mi między palcami. Najważniejsze: Nataszka daje czadu:-D więc alarm odwołany. Zrobiłam krokiety z mięsem w takiej ilości ,że starczy na dobrych pare dni.Zakupy zrobione więc nie przewiduje potrzeby wychodzenia jutro z domu w taki mróz:confused2: Kawa u mamy zaliczona:-)A potem pospałam ze dwie godziny.I tym sposobem kolejny dzien z głowy.

Mgiełko
tulam mocno:* a znasz zakres tych wynikow? Jest bardzo zle? Kochana trzymam ciągle kciuki zeby bylo dobrze!!

Domik wspolczuje zgagi,mnie poki co ta "przyjemnosc" ciazowa nie dopadła ni razu-młoda pewnie łysa jak kolano bedzie:-) o kurce Ty juz 34 tygodnie!!! Kiedy to zlecialo:no:

agacynda jak sie czujesz??? Sny masz super:-D ale to chyba ciazowa zdlonosc bo i mi sie niekiedy snia takie cuda ,że głowa mała:confused2:

sailor no bywa i tak ,ze o ciazy sie tak pozno kobitki dowiaduja. Ja osobiscie odbierałam poród dziewczyni ktora o ciązy dowiedziała sie jak zaczela rodzic w 36 tygodniu:no: Wierzyc sie nie chce,ale i tak sie trafia. Swoja droga tak bezobjawowo,bez dolegliwosci... też fajnie:D

pianka hehehe..:D dobre...."chyba mąż ciemny bo mała czarna.." :-):-):-)

hej dziewczynki właśnie wróciłam z pracy zmęczona jestem strasznie. kurczę jutro mam sobotę pracującą nie chce mi się iść strasznie;(
lecę do sklepu po ziemniaczki mam ogromną ochotę na frytki!!! :D:D:

a co do wykresu jutro poleci tempka na łeb na szyję zawsze tak się dzieje. nie łudzę się już że coś z tego będzie. choć zawsze przed @ miałam sucho a tu mam nawet trochę śluzu dzisiaj było go sporo ale gin mi powiedział że to pewnie po clo.

NOELLE sama nie wiem kiedy to mineło. mnie przy tym nie było:-D ja się zatrzymałam na etapie 20 tygodnia:-p
CZARNOOKA trzymam kciuki za tempke:*
MGIEŁKA musisz byc dobrej myśli. Kochana zobaczysz maleńka będzie zdrowa jak rybeczka:)

reklama
Czuje sie w miare. Dzisiaj juz zaliczylam rzyganko w pracy... Teraz siedze na nowym mieszkaniu i obserwuje jak koty ogladaja mieszkanie. Lusia (ta starsza) wlazla za meble w kuchni i pierwsze pol godziny tam siedziala dopoki Lidka (mlodsza) nie poszla po nia :)) a teraz chodzi po chacie z wielkim klebkiem kurzu przyczepionym do ucha hahahahah
Oczywiscie siedze sama i czekam az moj A, moi dwaj bracia i wujek przywioza rzeczy zebym mogla cos zaczac rozpakowywac. :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry