reklama

Staranka od stycznia 2012.

No to pięknie im wyszło! Sama bym tak chciała :tak:

I coś o tej kasie niestety wiem...

Ja to dziwna jestem, bo jak mi na wizycie ostatniej lekarz powiedział, że endometrium piękne to sobie ciążę wymyśliłam
sorry2.gif

Domik ja jak idę na wizytę to mam nadzieję, że coś takiego usłyszę :-) mam nadzieję, że masz rację :*

Ostatnia edycja:
reklama
Asitko ale by był ubaw jakby to faktycznie było i Mynia jakby powiedziała swojemu S :-),że jednak ta noc w hotelu była owocna :-D

Różniczko starali się 4 lata i nawet 3 iui były... i 1 poronienie

hej dziewczyny dzwonilam na oddzial w sprawie wyników tych powtórnych na tokso, niestety złe, kazali rpzyjechac w nastepny piątek cholera jasna jak pech to pech, a myslalam ze moze to pomylka albo coś.... matko a ja juz 6 tydzien antybiotyk biorę, a tu nadal złe? co jest cholera mnie wziela
i jak mina się czuje niewiadomo czy dziecko będzie zdrowe czy nie

Asitko kochana wiem, że się nie da wyluzować, że jak się już raz zacznie o tym myśleć to już jest koniec i nie da rady tego z głowy wytępić. Mi pomogła dobra zabawa na weselu i alkohol i naprawdę o tym nie myślałam i od razu się udało, a wcześniej to nic...
Mgiełko nie denerwuj się kochana, byłaś ostatnio na wizycie i z dzidzią było ok więc teraz też pewnie tak jest :) Trzymam kciuki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry