Noelle1986
Fanka BB :)
Agnieszko na pewno masz racje i jest wszystko dobrze. Musi byc. Tylko wiesz jak jest :strach ma wielkie oczy
A sęk w tym,ze nie obudzila mnie w nocy,co zawsze robi swoimi szalenstwami.No i rano zawsze jeszcze sie kreci:/Ale swoja droga ja tez byłam taka padnieta,ze podejrzewam,ze z łóżkiem mogli by mnie wyniesc z mieszkania i bym nie zauwazyła
No nic,na pewno spi w najlepsze....bez paniki...wdech...wydech....
Zaraz ide męza z łózka wykopac,bo tylko on potrafi ją obudzic. Do mojej osoby to juz chyba przywykla.A poza tym no...córeczka tatusia...
Ej!! Gratuluje egzaminow pozdawanych!!!!!!!!!
A sęk w tym,ze nie obudzila mnie w nocy,co zawsze robi swoimi szalenstwami.No i rano zawsze jeszcze sie kreci:/Ale swoja droga ja tez byłam taka padnieta,ze podejrzewam,ze z łóżkiem mogli by mnie wyniesc z mieszkania i bym nie zauwazyła
No nic,na pewno spi w najlepsze....bez paniki...wdech...wydech....Zaraz ide męza z łózka wykopac,bo tylko on potrafi ją obudzic. Do mojej osoby to juz chyba przywykla.A poza tym no...córeczka tatusia...
Ej!! Gratuluje egzaminow pozdawanych!!!!!!!!!

także mam nadzieje, że Ci szybko przejdzie
no i także życzę Ci udanego weekendu bez żadnych bólów (migrenowych i jajnikowych, itd.)
ale za to dzidzi będzie miała mnóstwo włosków ;-)