reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszko na pewno masz racje i jest wszystko dobrze. Musi byc. Tylko wiesz jak jest :strach ma wielkie oczy:szok: A sęk w tym,ze nie obudzila mnie w nocy,co zawsze robi swoimi szalenstwami.No i rano zawsze jeszcze sie kreci:/Ale swoja droga ja tez byłam taka padnieta,ze podejrzewam,ze z łóżkiem mogli by mnie wyniesc z mieszkania i bym nie zauwazyła:sorry: No nic,na pewno spi w najlepsze....bez paniki...wdech...wydech....

Zaraz ide męza z łózka wykopac,bo tylko on potrafi ją obudzic. Do mojej osoby to juz chyba przywykla.A poza tym no...córeczka tatusia...

Ej!! Gratuluje egzaminow pozdawanych!!!!!!!!!

reklama
Noelle Nataszka pewnie poprostu śpi, więc się nie denerwuj kochana:) Moja dzidzia też nie ma tak, że się rusza ciągle. Zjedz coś słodkiego to na pewno się obudzi i zacznie fikać :))
P.S o swojej wizycie pisałam z rana, bo nie wiem czy widziałaś :))

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki :)

Piekę tartę z jabłkami i morelami - nie wiem co wyjdzie, ale pachnie pięknie... Więc wysyłam Wam po kawałku do kawo-herbatki :)
Straszna migrena mnie złapała rano- biało przed oczami, a teraz ból głowicy. ojojoj...
Ale zaraz coś łypnę i przejdzie!
Agnieszko, gratuluję dzielności egzaminowej, widzisz nawet ten na który "nic nie umiałaś" poszedł jak masełko :) Super
Czarnooczko, daj jeszcze 2 dni chociaż na ten teścik!
Myniu, dziękuję mam się dobrze, tylko jajorki pobolewają, mam nadzieję, że to się torbiel wchłania i dlatego... :p
Margotko, jeszcze weekend i będziesz mieć nową fotę dzidziusia :) Pochwalisz się, nie?
Noelle, czosnek, malinowy sok, leżing ! Kuruj się. Mam nadzieję, że to nie grypa, a przeziębienie, bo przy grypie często nnie ma kataru, choć nie zawsze...
Asitko, nie dudlaj tam, bo mnie już się z ekranu Twoje gorzkie łzy leją - chcesz żeby się zwarcie zrobiło?! I test kup na jutro ! NO ! :D
Mgiełko, a czy dowódca wie, że w ciąży jesteś ? Może faktycznie fajnie, żeby wiedział, że Twój M jest tu bardziej potrzebny? Ty jesteś na zwolnieniu lekarskim, prawda? Jeśli tak, to też jest dodatkowy atut, że musisz na siebie uważać. Niestety nie mam nikogo znajomego wśród fryzjerów mistrzów...

Nie będzie mnie w weekend, zajrzę Asitko Twój teścik wylookać na npr.
Dobrego odpoczynku, dbajcie siebie, fasolki i dzidziusie

Jillka ale mi smaka naroiłaś na takie pyszne ciacho :) Współczuję okropnej migreny, łyknij jakiś proszek i poleż troszkę, mam nadzieję że przejdzie szybko :) Zdjęciem oczywiście, że się pochwalę :) Udanego weekendu Kochana, odpoczywaj :))

przepraszam, że nie poodpisuje Wam, choc przeczytałam wszystko. czuje się fatalnie. zgada od 24.30 do 4 mnie męczyła. rennie jest dla mnie jak cukierek. juz nie wiem co mam pic i jeśc. jestem taka zmeczona, w glowie mi się kreci i czuje jakąs gule w gardle. bede rzygac chyba..........

PIANKA, AGNIESZKA, GOSIA piękne brzusie macie:)
dziewczyny głaskac tam:)
CZARNOOKA ja zawsze mówię, że nie ma co komu źle zyczyc bo potem jak nie nas to nasze dzieci dotknie sprawiedliwa boska reka. na test może jeszcze za wcześnie. trzymam kciuki:*

przesylam wam buziaki :*:*:* i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Domik dziś też mogę Ci podać rękę z tą zgagą... Tyle, że ja już się do niej przyzywczaiłam choć nie powiem, żeby nie była uciążliwa. Jeeej u Ciebie już 35tc, ale szybko zleciało :) Więc niedługo się pozbędziesz tej okropnej zgagi :) Pewnie już się doczekać nie możesz porodu :)

Jillka teściora nie kupie bo nie będzie mi potrzebny, także na enpr możesz tylko obserwować czy się @ nie pojawiła ;-) co do migreny to jej po prostu nienawidzę bo żadne tabletki mi nie pomagają :no: także mam nadzieje, że Ci szybko przejdzie :tak: no i także życzę Ci udanego weekendu bez żadnych bólów (migrenowych i jajnikowych, itd.) :-D
Domikcw biedulko co Ty masz z tą zgagą brzydka uczepiła się Ciebie i nie chce odejść wredota jedna :wściekła/y: ale za to dzidzi będzie miała mnóstwo włosków ;-)

Mgielko napisalam Ci na fejsie, bo nie lubie wiadomosci bb :))

Domik wspolczuje zgagi, strasznie nie lubie, na szczescie mnie nie meczy.

Noelle szturchnij Nataszke :)) hehehe

wczoraj mi sie snilo, ze urodzilam chlopczyka, ktory nie wiedziec czemu kubil spac na kanapie z glowa w dol hehehheheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry