reklama

Staranka od stycznia 2012.

pamiętacie jak pisałam wam o tym co moja siostra mi powiedziała?
dzisiaj moi rodzice zadzwonili i powiedzieli mi szokujaca wiadomosc... szczerze niewiedzialam co powiedziec.. moja siostra jest w 4 tygodniu ciąży z lewego jajnika. na tym tez jajniku wychodowala sobie cyste wielkosci 48mm jej badanie krwi w kierunku raka jajnika (nazwa badania CA 125) wyniosło ponad 117 . a norma jest do 35....... cysta jest umiejscowiona na lewym jajniku laczy sie z macica. jesli utrzymaja ciaze to bedzie jej jedyne dziecko ktore bedzie miala. gdyz jak usunal cyste to prawdopodobnie z macica. ma ciaze zagrozona..
Zyczyla mi najgorsze rzeczy a teraz szczerze powiem nie spodziewalam sie ze to sie obroci przeciwko niej.. niewiem co mam jej powiedziec.

reklama
Czarnooka powiem Ci, że tak jak dziewczyny pisały, że złe życzenia przeciwko komuś wracają do tej osoby, która je wypowiedziała nie raz ze zdwojoną siłą... jak to mówi moja babcia "Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy"... wiem, ze Ci ciężko, bo Cię strasznie zraniła ale Ty masz dobre serce i dobrze wiesz co masz robić i mówić

Dziewczynki pogięło mnie do reszty weszłam na stronę szpitala i oglądam noworodki no i oczywiście dudlam przy tym, że ho ho masakra... idę się położyć do juterka... buziaki :*****

Ostatnia edycja:
hej kobietki zdałam ten zasrany egzamin jutro następne ale tamte to juz z górki

wklejam zdjęcie Antosiowego domku 28 tydzień
P1120694 (Kopiowanie).jpg

musze was poczytać troszkę bo zaległości mam :)

Pianko, Agniesiu i Gosiu cudoooo brzucholki!!!!!!!

Mgielko pytalam mojego A czy moglby Ci ta ksiazeczke podpisac ale niestety, musialby byc mistrzem a nie ma zrobionego, tylko czeladnika...

Czarnooko, przykro mi, mysle, ze mimo wszystko powinnas sie odezwac do siostry i wesprzec ja troche.

Myniu lekarze wtedy dają clo i przy monitoringu pregnyl na pęknięcie. :tak: albo trzeba się starać do skutku.

Czarnooczko zło wraca do człowieka ...moja babcia tak mówiła i moja mama zawsze mówi..:tak:

kurde nooo wyglada na to ,ze siedząc w tej poczekalni załapałam jakies grypsko:dry: Gardło mnie tak boli:dry:katar nieziemski:dry:i kaszel:dry::dry::dry: ...wrrrr.....Leże w łóżeczku ,obłożona wszelkimi domowymi srodkami uzdrawiania:dry:

Agnieszko piekny brzuszek:D
czarnooka cos w tym jest,ze złe slowa i czyny wracaja ze zdwojona siłą...a tak z innej beczki to piekniutki masz ten wykres! Inny niz wczesniejsze ,:-D:-D&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!
Gosiak jak tam wizyta?miałysmy racje co do dziewuszki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry