reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
zrobiłam test bo wczoraj mnie tak głowa bolała ale jakoś zasnęłam dzisiaj znów to samo więc przed wzięciem leku zrobiłam test i uwaga I kreska :D
a nie mówiłam?? zużyłam ostatni test jaki miałam i od tej pory nie kupuję żadnych.

Asitko więc jedna podejrzana odpadła czyli wyszło na moje że to ty zafasolkowana :D

lecę do pracy jak będę miała czas to zajrzę

Ostatnia edycja:
witajcie o poranku
mam dośc wszystkiego, jednostka mojego męża pełni dyżur bojowy w tym roku, w telewizji trąbią o tym Mali, u jego na jednostce też już coś wspominali, a mój jest na liście wrazie co do wyjazdu, nie wiem czy płakać czy śmiać się, rodzine mam 600km stąd, zresztą taką co ma mnie daleko w d....
On by wyjechał, niewiadomo kiedy wrócił, ja sama z Oliwią w ciąży.... no włosy już mi całkiem z nerwów wypadną!!! zapowiedziałam mu juz teraz niech kombinuje co zrobić, a on nic nie chce gadać narazie z dowódcą bo może nie pojadą!!!
Wyobrażacie sobie, a jak już się ukaże rozkaz to po zawodach,matko ja chyba oszaleje ja nigdy nie mogę mieć spokoju z nim

Witam się UWAGA w piątkowym poranek :-D w końcu ostatni dzień w pracy i weekend :-D:-D:-D
Agnieszko śliczny brzuszek, no i gratuluje zdania egzaminów, zdolniacha z Ciebie :tak:
Czarnooka za wcześnie ten test robiłaś i mogły się pnie pokazać jeszcze II krechy, także nic straconego, a tempka idzie ślicznie w górę, także zobaczysz wyjdzie na moje i to Ty będziesz w ciąży :tak::tak::tak:
Mgiełko kochana nie stresuj się jeszcze bo czasami może zaszkodzić maleństwu, zobaczysz, że mąż zrobi wszystko żeby zostać z Tobą w domu :tak:
Noelle mam nadzieje, że to tylko chwilowe i nie rozwinie się w grypę :-(
Myniu nie załamujemy się głowa do góry mamy rok węża i wszystkie zajdziemy :tak:
Domikcw, Margotka i Agnieszka jak tam zgaga nadal męczy :confused:
resztę dziewczyn pozdrawiam gorąco i życzę miłego dnia :tak:

Hej :)
Czarnooka to przykre strasznie co z Twoją siostrą się dzieje :( Ale tak jak dziewczyny mówią, że to co złe wraca do nas ze zdwojoną siłą. Pewnie teraz żałuje, że Ci tak powiedziała ale niestety czasu nie cofnie... Też bym nie wiedziała co jej powiedzieć w takiej sytuacji... P.S na test to jeszcze za wcześnie kochana:tak:
Aga śliczny brzuszek chudzinko Ty :) I oczywiście gratuluję zdania egzaminów :)
Noelle jak tam zdrówko dziś? Mam nadzieję, że to nie choroba żadna Cię rozbiera.
Mgiełko a nie może się nie zgodzić na wyjazd? Mój m też pracuje w jednostce i ciągle mają wyjazdy ale ja mu kategorycznie zabroniłam wyjazdu, bo on mi jest potrzebny tutaj a nie tam. A w razie czego to do lekarza niech się uda, problemy z kręgosłupem i nie pojedzie. W każdym badź razie mam nadzieję, że to fałszywy alarm i nigdzie nie pojadą!
Asitko mnie jeszcze dziś zgaga nie męczy tfu tfu. A jak tam Twoje zdróweczko??

Kochane ja byłam na wizycie kontrolnej u mojego ginka, USG nie robiliśmy, bo w poniedziałek idę na 3D więc wtedy poznamy płeć także jeszcze kilka dni :) Z dzidzią wszystko dobrze, serduszko bije :)

Proszę jak zwykle codzienne porcja fluidków:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tylko proszę je łapać, żeby nie leciały w kosmos :P
Miłego dzionka :)

witam z rana...
Czarnooka nie skazuj tego cyklu na niepowodzenie,bo dwie kreski moga jeszcze wyjsc!
mgielko tule. Co za nie fart:confused2:moze jednak nie pojada.
Asita dzięki,chyba faktycznie chwilowa niedyspozycja. Teraz jakby lepiej.Przynajmiej częsc objawow minela.

Ja dzisiaj robie krokiety z mięsem,więc pewnie znikne w kuchni na dłuuuugie godziny.

Eh...dziewczyny zaczynam panikowac bo mała sie nie rusza:confused2: Dam jej jeszcze pare godzin zanim zaczne panikowac juz na dobre...

reklama
Czarnooka kochana za wcześnie na test jeszcze :)
trzymam kciuki za następny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Noelle kochana m mój Antoś to się nigdy rano nie rusza bo odsypia nocki :)
całą noc dzisiaj mi dwał popalić i wpychał mi pytki pod żebra a jak tylko przytuliłam się do mojego męża to kopał go po plecach

Może poszturchaj ją troche paluszkiem to się odezwie na pewno wszytko jest ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry