Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Asitka jak się czujesz dziś?
Sailorka już po wizycie u koleżanki? jakk było? a nery jak?
Sailorku a testosterony nie można zrobić 7dpo? Czytałam, że można w każdym dniu cyklu. Robić razem z progesteronem czy poczekać do następnego cyklu? a jak myślisz, jak byś miała się zabawić we wróżkęto skąd się może brać takie wydłużenie pierwszej fazy jak u mnie?
Myniu kochana przepłakałam całą drogę do domu i teraz już ok, nery nie bolą ale co jakiś czas muszę się zgłosić do kontroli.
Poziom testosteronu nie jest zależny od dnia cyklu,można zrobić w każdym dniu.
Myniu Cykle długie mają fazę dojrzewania dłuższą, zaś cykle krótkie - krótszą. Ale różnie bywa u mnie np organizm czasem ze 3 razy podchodzi do owulacji.
Znalazłan na necie też takie coś
Nie można też wykluczyć, iż komórka jajowa uwolniona zostanie z jednego jajnika (jak to bywa zazwyczaj) a po kilku dniach, pod wpływem nieznanych przyczyn, dochodzi do uwolnienia drugiej komórki jajowej z drugiego jajnika. Wszystkie te czynniki powodują, iż jednoznaczne określenie dni płodnych i niepłodnych nie może być prostą matematyczną wyliczanką a jest problemem złożonym i trudnym do ujęcia w sztywne ramy i reguły.
a teraz powaznie ja mieszkam w Irlandii ale jesli potrzeba Ci podpisu ze przeszlas praktyki to jest do zalatwienia.pozdrawaim