reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitka jak się czujesz dziś?
Sailorka już po wizycie u koleżanki? jakk było? a nery jak?
Sailorku a testosterony nie można zrobić 7dpo? Czytałam, że można w każdym dniu cyklu. Robić razem z progesteronem czy poczekać do następnego cyklu? a jak myślisz, jak byś miała się zabawić we wróżkę ;) to skąd się może brać takie wydłużenie pierwszej fazy jak u mnie?

Myniu kochana przepłakałam całą drogę do domu i teraz już ok, nery nie bolą ale co jakiś czas muszę się zgłosić do kontroli.
Poziom testosteronu nie jest zależny od dnia cyklu,można zrobić w każdym dniu.
Myniu Cykle długie mają fazę dojrzewania dłuższą, zaś cykle krótkie - krótszą. Ale różnie bywa u mnie np organizm czasem ze 3 razy podchodzi do owulacji.

Znalazłan na necie też takie coś
Nie można też wykluczyć, iż komórka jajowa uwolniona zostanie z jednego jajnika (jak to bywa zazwyczaj) a po kilku dniach, pod wpływem nieznanych przyczyn, dochodzi do uwolnienia drugiej komórki jajowej z drugiego jajnika. Wszystkie te czynniki powodują, iż jednoznaczne określenie dni płodnych i niepłodnych nie może być prostą matematyczną wyliczanką a jest problemem złożonym i trudnym do ujęcia w sztywne ramy i reguły.

reklama
ale mam nerwa
kurcze wrocilam z dworu byłam dowiedzieć się w tej dziurze o praktyki, te co są dłużej wiedzą że kończę fryzjerstwo. No i musze odbyc 4 tygodnie praktyk, no i uwaga 12 zakładów fryzjerskich i nigdzie mnie nie chcą, wyobrażacie? płakać mi sie chce, nawet już nie prosiłam o podpis... już bym mogła chodzić i coś tam robić, ale wszędzie mi odmówili bo praktykant to tylko problem, a jedna to mnie wyśmiala że z brzuchem to ja będę tylko odstraszać.... aż mi sie płakac chce, najbliższe większe miasto 50km odemnie to nie bedę przeciez tam jezdzic codziennie na praktyk, bo skąd bym niby miala brać na paliwo..... nie wiem co mam zrobić
płakac mi sie chce, a w szkole już mówili że nawet już teraz nie musi być mistrz fryzjerstwa, tylko zwykly zakład fryzjerski, że można w każdym zrobić praktyki, no i kuźwa mam!!!! nigdzie mnie nie chcą, nie mam nikogo znajomego nawet żeby mi podpisał, już zdurniałam, chyba nie uda mi sie skonczyc tej szkoly

Mgielko kochana Ty moja zapraszam do mnie ja Cie przyjme:tak: a teraz powaznie ja mieszkam w Irlandii ale jesli potrzeba Ci podpisu ze przeszlas praktyki to jest do zalatwienia.pozdrawaim

hej dziewczyny,
Juz widze,ze nie zdolam odpisac kazdej ,narzucilyscie niesamowite tempo a ja dysponuje tylko paroma minutami.

Zaczne od tego,ze oczywiscie padlam i zasnelam zanim doszlam do choinki i jak juz powstalam w sto razy lepszym stanie to mąz z nia juz w miedzy czasie zrobil porzadek. Mam traume po tej glukozie:dry:

Dziewczynki ,ktore sie smutkaja prosze o usmiechy!! Wszystko ,a przede wszystkim fasolki jeszcze przed Wami. I tylko patrzec jak bedziemy tu świetowac z okazji Waszych dwoch kreseczek.

Marzen granice przesun dzien wczesniej,piekny skok,trzymam kciuki i &&&&&!!!

gosiak brzuszek piekny,porownujac do mojego podobny wiec jakbym miala obstawiac to dziewczynka bedzie:-) czekam na wiesci z wizyty!!

Pianko Twoj brzuszek takze sliczny,piekniutki okrąglutki

Asita zdrowia zdrowia!!

mgielko tule:* Co za kraj,co za zaklady kurde,darmowe rece do pracy to dla nich problem...eh..uda si znajdziesz cos!!

Asitko ja to o moim humorze nie będę już nic mówić... podejrzewam że wpisuje się w ogólny klimat...
Sailorku współczuję... ja też bym płakała a Ty jeszcze jesteś w gorszej sytuacji...:(
Co do cyklu to wiem, że wydłużeniu ulega pierwsza faza ale myślałam,że może iwesz czmeu... w dodatkową owulację nie wierzę, to jest niemożliwe ze względy na hormony ale też tak jak Ty mam kilka podejść do owu... bo nawet boli mnie brzuch kilka razy... Tak jak zawsze bolał mnie raz... ale nie wiesz czemu tak się dzieje? Da się coś z tym zrobić?

wróciłam z pracy normalnie padam na twarz jestem taka zmęczona jak nigdy dotąd ;(
brzuch mnie boli więc @ na dniach. jak ma być to niech przyłazi bo ja nie chcę mieć go na walentynki :D

dzieki dziewczyny
sama jestem w szoku poczułam sie jak zero, a jeszcze jak bardziej będzie brzuch widac to już wogóle mnie nigdzie nie zechcą , mąż ma sie spytać w pracy, ja to tu nikogo nie znam tak, my z Lublina a mieszkamy w lubuskim teraz obcy ludzie obcy świat masakra

Pianka cudny brzuszek ja też taki chce hihi

Sailor kochanie nie smutaj się w tym roku wszystkie zaciążymy zobaczysz :tak: i tak Cie podziwiam bo ja jak poszłam do kościoła bo była za moją koleżankę msza (ta intencja była na mszy dla dzieci) więc jak zobaczyłam te wszystkie pary ze swoimi pociechami to dosłownie na mszy łzy mi się kulały maskara jakaś :-( także kochana jesteś mega dzielna :*
Myniu podejrzewam, ja staram się myśleć pozytywnie tak jak ta wróżka z TVN kazała :tak: zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
Noelle to dobrze, że sobie odpoczęłaś po tej glukozie :tak: u mnie ze zdrowiem już całkiem lepiej, tylko czasami pokaszluje i i migdałki troszkę bolą przy połykaniu
Czarnooka Ty nie czekaj na @ bo do Ciebie nie przyjdzie :tak:

Ostatnia edycja:
A jak tam Jilluś? Jak się czujesz?
Asitko mi się jakoś pozytywne myślenie skończyło chwilowo... ale pewnie kiedyś wróci... mi byłoby łatwiej gdybyśmy mogli starać się co miesiąc a tak... czas przelatuje mi przez palce...

Dziewczyny pierwszy raz w życiu bolą mnie piersi, ale jaja:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry