reklama

Staranka od stycznia 2012.

margotko o kurcze zagięłaś mnie brzuszkiem ale chyba jednak na dziewczynkę ;) a to nie Ty dziś wizytujesz? mam zaległości ale coś kojarzę że któraś miała dziś wizytę a brzusio śliczny i już też pokaźny!

reklama
ale mam nerwa
kurcze wrocilam z dworu byłam dowiedzieć się w tej dziurze o praktyki, te co są dłużej wiedzą że kończę fryzjerstwo. No i musze odbyc 4 tygodnie praktyk, no i uwaga 12 zakładów fryzjerskich i nigdzie mnie nie chcą, wyobrażacie? płakać mi sie chce, nawet już nie prosiłam o podpis... już bym mogła chodzić i coś tam robić, ale wszędzie mi odmówili bo praktykant to tylko problem, a jedna to mnie wyśmiala że z brzuchem to ja będę tylko odstraszać.... aż mi sie płakac chce, najbliższe większe miasto 50km odemnie to nie bedę przeciez tam jezdzic codziennie na praktyk, bo skąd bym niby miala brać na paliwo..... nie wiem co mam zrobić
płakac mi sie chce, a w szkole już mówili że nawet już teraz nie musi być mistrz fryzjerstwa, tylko zwykly zakład fryzjerski, że można w każdym zrobić praktyki, no i kuźwa mam!!!! nigdzie mnie nie chcą, nie mam nikogo znajomego nawet żeby mi podpisał, już zdurniałam, chyba nie uda mi sie skonczyc tej szkoly

mgiełko faktycznie chyba po znajomości najlepiej by było to rozwiązać, może niech mąż u siebie w pracy tez popyta może ktoś od niego ma fryzjera wśród znajomych lub rodziny
gosiak to czekamy na relację z wizyty, mam nadzieję że dzidzia się pięknie zaprezentuje!

marzen nerki już nie bolą :-) a w sobotę do pracy niestety wracam.:tak:

Laluś
3 dc FSH, LH i testosteron prolaktyna tsh e2
7 dnia wyższej temp lub inaczej 7 dnia po owulacji progesteron

Ostatnia edycja:
Asitka jak się czujesz dziś?
Sailorka już po wizycie u koleżanki? jakk było? a nery jak?
Sailorku a testosterony nie można zrobić 7dpo? Czytałam, że można w każdym dniu cyklu. Robić razem z progesteronem czy poczekać do następnego cyklu? a jak myślisz, jak byś miała się zabawić we wróżkę ;) to skąd się może brać takie wydłużenie pierwszej fazy jak u mnie?

reklama
PIANKO mój brzuch jest większy bo bardziej rozlazły :-p
MYNIU kaszel ustępuje tylko migdał troszkę jeszcze boli :-( a u Ciebie jak nastrój?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry