reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniutku kochana :* wierze w to ze sie wyrobie na ten prima aprilis ale niewiem jeszcze w ktorym roku.
musze dalej brac clo skoro juz zaczelam do 5 cykli ginekolog mi powiedzial potem pol roku rok czasu przerwy. na monitoring tez musze chodzic by zobaczyc czy zadna torbiel sie nie przypaletala. z tamtego cyklu zostalo mi duzo pecherzykow wiec mam nadzieje ze w tym cyklu zadzialaja.
musze znalezc sobie jakiies nowe zajecie by przestac myslec.

powiedzialam dzisiaj dla mojego meza ze @ przyszla go strasznie sie zawiodl bo mial nadzieje po moich objawach ze to wlasnie fasolka..:(
strasznie zle sie z tym czuje ze nie potrafie mu dac tego czego by chcial.

Ostatnia edycja:
reklama
No i sprawdziłam wynik już i jest... ale nei wiem co myśleć, w żadnej normie się nie mieści. Czyżby mój organizm odkrył jakiś dziwny nowy stan pomędzy owulacją a fazą lutealną???
bez tytułu8.jpg
Co myślicie?

Dziewczyny, zanim zaczęliśmy się na poważnie starać to miałam ładne wykresy...
Zobaczcie moje pierwsze chyba 4 wykkresy... zreszta te na luteinie też nie są złe... te brzydie to te w ktrych nie brałąm luteiny. A ten obecny jest też bez luteiny

Myniu faktycznie te na luteinie to ladniutkie wiele razy to te twoje wykresy na ciazowe wygladaly.
u mnie sie rozregulowalo po smierci tesciowej te ostatnie wykresy to byla totalna porazka.
mialam nie mierzyc tempki w tym cyklu ale chyba bede zmuszona bo ginekolog prosil bym robila wykresy:/

reklama
Marzen w poprzednim cyklu się wkurzyłam i byłam zrezygnowana i na złość sobie chyba przestałąm brac luteinę a w obecnym dlatego, e chciałam zbadać progesteron a luteina to progesteron więc gdybym brała nie byłoby sensu robić wyników.
A w owulację jak trafiam... ogólnie poza tym cyklem kwietniowym (w którym zwaliło mi sie kilka powaznych chorób, zapalenie oskrzeli, przetoka ropna, antybiotyki najpierw na zapalenie oskrzeli a potem na zab) i następnym (w którym też jeszcze bralam antybioty) no i teraz tych dwóch bez luteiny - to miałam skok tempki zawsze między 14 a 17 dc czyli prawidłowo. Te przed kwietniem były też bez luteiny... ta kwietniowa choroba mi tak wszystko poprzestawiała, wcześniej obserwowałam cykle jeszcze w takim programie off line, od dwóch lat i miałam takie ładne wykresy jak te pierwsze z enpr.pl

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry