reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jeśli u mnie wyjdzie pozytywny to chyba padnę na zawał :-)tyle sikańców zrobiłam w swoim życiu i ciągle I kreska, że inna opcja będzie dla mnie ogromnym szokiem:szok:
zresztą Twoja reakcja bardzo mi się spodobała;-)

reklama
Myniu z moją pracą teraz wygląda to tak, że dziewczyny wzięły mnie pod ochronę hehe... nie pozwalają mi robić żadnych zabiegów na aparatach (robią je za mnie), na hydroterapii (kąpiele) nie pozwalają mi się schylać, żeby np taką wannę umyć czy zdezynfekować hehe więc tu moje działanie ogranicza się do nalewania wody:D a ćwiczenia - nie umawiam już maluszków ani dzieci neurologicznych, które musiałabym dźwigać, podnosić itd tylko biorę same starsze, nazwijmy to "samoobsługowe":)

Marzen jestem rehabilitantką w szpitalu dziecięcym. A Twój wykresik zapowiada się obiecująco:) &&&&&&&&&&& oby to plamienie było implantacyjnym:D

Aguś piękny Twój bliźniaczy brzuszek:) a jakie śliczności w środku:)

Czarnooka :*****

Mgiełko dzisiejszej nocy życzę Ci kolorowych snów:)

Cześć kochane :)

Czarnooka przykro mi, a taką miałam nadzieję...nie pozostaje Ci nic innego jak wdrozyc w życie plan walentynkowo-zajączkowo-aprilisowy :*
mgiełko ten sen wynika z Twoich obaw i zmartwień, przestań się zamartwiać, bo to nic nie da a tylko denerwuje Ciebie i maleństwo :*
pianko tak, mam kawał chłopa w domu hihihi, mam co nosić :P
różniczko a kiedy Ty mogłabyś testować?
agacynda super, że wyniki są dobre, jestes przykładem,że nie ma co się zamartwiać :tak:
shihaya pracujesz z dziećmi niepałnosprawnymi czy po zabiegach ?
Sailorku byłaś u lekarza?

Tyle napisałyście,że nie pamietam co miałam której napisac ale wszystkie Was ściskam :happy2:

Marzen mamy różne dzieci, od niemowlaków do skończenia 18roku życia, od "zwykłych" wad postawy, urazów (np. skręcenia) przez reumatologię, mukowiscydozę po dzieci niepełnosprawne z np.mózgowym porażeniem dziecięcym.

Marzen byłam dostałam zalecenia. Lekarz fajny był. Pokazał mi jak mam ćwiczyć ten nadgarstek i ścięgna dostałam coś na ich wzmocnienie i do fasoli się zagoi ( bo wesele już było) :-)
A jak u Ciebie na wykresiku bo nie mogę doszukać ;-)

reklama
Czarnooczko, cholerka no :-( Zła jestem... Ale plan walentynkowy START!!!
Asitko do prima aprilisu to i ja mam szansę się wyrobić:) I wcale Ci nei odwala bo ja też zazdroszczę mdłości
Marzen wykres obiecujący :)
Zrobiłam dziś badanie progesteronu, jutro wynii, strasznie jestem ciekawa czy miałam owu bo ten mój wykres żałosny jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry