reklama

Staranka od stycznia 2012.

ale mam dzien...noz kurde najchetniej nie ruszylabym ani reka ani noga.a w planach mam oproznienie mebli,bo i te chcemy wymienic na zakonczenie remontu.Poza tym obiad sam sie nie zrobi.Pies sam na spacer nie pojdzie. a pogoda dobija mnie najbardziej.chcialabym juz wiosne.

co do kawy to mnie nie odrzucilo.sama ograniczylam bo wypadalo.ale bez kawy to ja nawet glowy os poduszki nie oderwe.

kochane lapcie &&&&&&&&&!!!!!!

agacyndo wspolczuje mdlosci wymiotow i tym podobnych sensacji.jeszxze troche!!

reklama
Noelle ja takie dni, że mi się nic chce już mam od dłuższego czasu, nie chce mi się wstawać z łózka i iść do pracy, chyba mam depreche ;-)
jeszcze tearz zaczął mnie brzuchol boleć do już w ogóle jestem nie do życia, nic tylko ubić :rofl2:

Anke przeszłam na dietę typową dla cukrzyków (ograniczyłam cukry proste), mąż zakupił mi rowerek i jeździłam jak szalona :biggrin2:
Agacynda nie wiedziałam, że miałaś/masz PCOS myślałam, że ja tu sama z tym walczę. Hmmm może jednak też się uda u mnie :-D Gdzie tkwi Twój sekret, co?

Ostatnia edycja:
No właśnie Agacynda mam zamiar z nią też zadziałać-tzn. już działam pomału, ale ziółek nie piję, bo przy clo nie można.
Chyba, że ktoś coś wie czy można łączyć?
I jak od września to szybciutko poszło :))
Hmm może u mnie też zadziała :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry