reklama

Staranka od stycznia 2012.

wiem kochana ciagle to sobie powtarzam zeby nie myslec ale nie da sie.
wiem ze musze odpuscic.
wczoraj sie dowiedzialam ze moja kolezanka ze studiow zaszla w ciaze . ona nigdy nie chciala miec dzieci a teraz mysli co by tu zrobic by ciaze usunac :(:(

reklama
niestety Noelle ja to poprostu czułam dlatego się nie nakręcałam niepotrzebnie. gdzies tam byla mala iskierka ze moze ze stymulacja sie uda ale coz szybko zgasla.
najgorsze jest to ze boje sie ze cykl znowu sie rozreguluje :( niech ten @ szybko przyjdzie :(:(

Czarnooka wiem, że ciężko odpuścić bo ja sama sobie to powtarzam a nie potrafię tego zrobić, co do koleżanki to zostawię chyba bez komentarza bo brak mi słów, nie rozumiem ludzi :no: no to trzymam kciukasy żeby ta @ przyszła szybko jak już musi
Noelle a Tobie smakuje kawa w ciąży??? bo większośc moich znajomych nie tolerowała jej

Hej.
Agus piękny brzusio. A kapetki poprostu są cudne... My w piątek mamy u Oliwki w przedszkolu bal karnawałowy muszę jej cos pokombinować z suknią i dodatkami. A dzisiaj w radiu mówili, że od drugiej połowy roku ma byc ten macierzyński roczny. Ale super by było.
W ogóle tak czytałam wpisy naszych ciężarówek i tak wam zazdroszczę, że aż mnie zacisnęło ;). Al z tej dobrej strony.
Agacynda Ty mówiłaś, że masz jajniki policystyczne?

witajcie
dziewczyny mialam taki zły sen ze szok, urodzilam dziewczynke która przestala oddychac, ale taką zamalutką widac ze za wczesnie urodzona oddychala chwile i umarła ,
i potem wstalam Piotrkowi zrobic kanapki do pracy
i poszłam spac dalej
no i dalej mi sie sni ze organizujemy pogrzeb małej
tu w miejscowosci gdzie mieszkamy organizujemy w zakładach pogrzebowych

przeraziłam sie.... kurde taki realny ten sen , na dodatek ze jak poszłam spac to jeszcze mi sie dosniło....?

Czarnooka widzialam tempkę eh co to ma być fuck wredna ta tempka

Agacynda ta znajoma to boi sie antybiotyków a nie boi sie usunięcia ciąży, no tak .... stawia na naturalność hihih
nie no spoko Agacynda teraz to już sobie zartuje, a jak ty sie czujesz?

Hej babeczki moje kochane :)

Mgiełko straszny sen miałaś

Czarnooka szkoda ze temp spadła tule :***

A ja dziewczyny dzisiaj jestem taka jakaś zmęczona :( nic się nie wyspałam mały tak buszuje w nocy że nie ma mowy o zaśnięciu

i jeszcze trzeci dzień czekam na fotelik samochodowy dla małego i mam nadzieje że już dzisiaj dojdzie
ja chcę już kwiecień

Ostatnia edycja:
reklama
Anke ja mam problem z PCOS. Boję się, że jeszcze to może trochę potrwać...
Aguś Dziewczynki śliczne! I te buciki! No i brzuszek :*
Czarnooka nie ma @ jest nadzieja :) W każdym razie byleby się nie rozregulowało nic! A moja koleżanka też już z drugim w ciąży, a całe życie mówiła, że dzieci chcieć nie chce...a ja zawsze chciałam i nic...
Agnieszka szybko minie! Zobaczysz

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry