reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
AGUŚ no to mama na zdolności:szok: piękne!! imiona bardzo ładne. wierzyc się nie chce, że u ciebie już 28 tydzień:szok: ale czas leci! dobrze, że czujesz sę ok. niech dziewczynki zdrowo rosną:)

CZARNOOKA aszzz..... tak na noc mnie straszysz tym porodem:-D sama nie wierzę, że to już tuż tuż. dopiero co wyłam, że dzieci miec nie będę, a tu bach...trzeba się pakowac na porodówkę:szok: się boje!!!!!!!!!

Myniu A nie lubi mieszkania, bo mu przeszkadza lazienka itp... glownie prysznic i problem z ogrzaniem wody i utrzymaniem jej stalej temperatury... ale coz. musi to przebolec, ja nie mam zamiaru sie znowu przeprowadzacm no chyba, ze na swoje.

dzieki Dziewoje za wsparcie w sprawie tej toxo... kurcze meczy mnie to strasznie. cale zycie tez mam koty i mam nadzieje, ze mam przebyta toxo... raczej malo mozliwe z ebym akurat w ciazy sie nia zarazila majac przez tyle lat stycznosci ze wszystkimi takimi rzeczami...

hmm a teraz odnosnie moich wynikow... dostalam i bladego pojecia nie mam co one oznaczaja... nie mam podanych norm, wiec chyba bde musiala pocsekac na wizyte u ginka.

hej dziewczyny
ja dzisiaj cały dzien coś

Agus ale cudny brzusio.... u mnie też będzie albo Milena albo Anastazja
Agacydna jak nie masz norm to czekaj na lekarza.... wiadomo,
powiem ci że mnie jakoś to uraziło, co powiedziała ta twoja znajoma... kurcze ja mam tokso i biorę antybiotyk ale w życiu bym nie pomyślała o zabiegu, tym bardziej że ryzyko zarażenia dziecka nie jest duże, matko ale zimna musi być ta osoba...

Asita śliczne pazurki

pozostałym dziewczynom życzę dobrej nocy, ja dzisiaj nie mam żadnych objawów i już świruje ale jakoś życ musze z tą niepewnością no zycie...

Mgielko pezepraszam, niepotrzebnie to napisalam... ona po prostu ma inny poglad na leczenie antybiotykami podczas ciazy, woli wszystko bardzo naturalnie...

a normy uuz sobie posprawdzalam w internecie i mniej wiecej wszystko jest okej, tylkochyba jakies zakazenie drog moczowych mam, bo pssma sluzu obfite i liczne fosforany. ale z fosforanami tak jak juz wyczytalam moze byc tak, ze zjadlam wczoraj ich za duzo (twarog, rzodkiewka, buraczki...)

Czarnooka :* ale kciuki dalej zaciśnięte &&&&& myślę, że do tego prima aprilis to się wyrobimy żeby zajść w ciąże co mówisz??? bo ja innej opcji nie biorę pod uwagę :tak:
No i nie pamiętam co komu miałam napisać więc pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia :tak::-D

Asitko tam patrząc na te moje starania to już mam wątpliwości.
chyba przestanę to nazywać staraniami i pozostawię dla losu co ma być to będzie doszłam do wniosku że czas to całkowicie odpuścić bo nic z tego nie wychodzi. liczę na to że w sierpniu jak pojedziemy w końcu na urlop zapomnę o wszystkim stresu i cisnienia nie bedzie to licze na to ze wroce z pasazerem na gape.

reklama
Czarnooka ja Ci życzę żebyś już na urlopie miała pasażera na gapę :tak: ja wierzę, że damy rady zobaczysz uda się tylko musimy postarać się o tym nie myśleć ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry