reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
i witam sie z wieczora,
cos nie mam ostatnio czasu usciasc na spokojnie do BB.
Własnie wcinam kolacyjke,niedawno wrocilismy z zakupow. Remont pokoju małej czas zacząc,kupione:tapety,fototapeta,farby,karnisz,nowe rolety zamowione.... i pelno jakis podobno niezbednych przyborow do wykonania remontu:confused2:
Zdazylam jeszcze w biegu do smyka wbiec i kupic bodziaki i skarpetki. Dla mnie ominiecie takieo sklepu bez kupienia chociaz najmniejszej *******ki to jak przestepstwo. To juz obsesja:-)

Powiem Wam,ze padam na twarz. Przynajmiej w nocy pospie bez problemow.

Przeczytalam wszystko coscie naskrobaly. Litosci niemacie,produkujecie równo.

Czarnooka Ty z Tą temperatura naz załatwilas :D Ja pierwsze co na Twoj wykres,a tu dupa blada,ano widu ani slychu pomiaru:confused2:

Agnieszko nie przejmuj sie waga. Dieta cukrzycowa ma własnie to do siebie:D Ale faktycznie ty mialas bardzo wczesnie ta glukoze i nie wiele ponad norme,moze warto byloby jakby lekarz przeanalizowal to raz jeszcze.

asita wspolczuje @ i jej wrednych dolegliwosci. Niech nie pojawi sie w nastepnym cyklu!!

różniczko niech sie torbielka wchlania.Nie smutkaj sie kochana.

Przepraszam was kochane ale jak zobaczylam ze moja tempka znow zaczyna pokazywac gory doliny to szczerze powiedziawszy odechcialo mi sie dzisiaj ja mierzyc. czuje ze @ nadchodzi. daje sobie jeszcze 3 dni by @ przylazl patrzac na moje poprzednie cykle sie wydluzyly kiedys mialam co 30 dni jak w zegarku teraz widze ze co 32-33 jednak..

no nic dziewczyny trzeba będzie się spiąc w sobie i czekac na efekty CZARNOOKIEJ staraczki:P trzymam kciuki:*
MARZENA a może to implantacja. mam nadzieję, że tak, a nie @ się czai.
SIHAYA witamy w świecie dolegliwości ciężarówek:-D trzymaj się.
NOELLE mam nadzieję, że Ty szalec na drabinie nie bedziesz przy tym remoncie??
MYNIA dobrze, że się stęskniłaś za nami bo my za Tobą baaardzo!!!!

Noelle ja obciążenie miałam chyba w 22 tygodniu no to faktyczni szybko chyba pogada m z moją panią diabetolog żeby je powtórzyć

Czarnooka kochana ja cały cza trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
i za resztę dziewczyn też

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry