Pianka
Fanka BB :)
Agnieszko a turlam się do przodu
ja tam prawie nic nie mam do kupienia poza smokiem, pieluchami i kosmetykami bo wszystko mam po córci
jeszcze siostra mi oddała po swoich dwóch synkach i moje uniseksy które jej dałam ale jestem wściekła bo takie ładne, mięciutkie rzeczy jej dałam jak nówki a ona wszystko wygotowała łącznie z polarami, welurkami itp i teraz to jest takie sztywne jakby w krochmalu
gdzie ja to na mięciutką skórkę małego założę
tak więc planuję poprać i przejrzeć co się jeszcze nadaje w marcu i coś najwyżej dokupię
jeszcze siostra mi oddała po swoich dwóch synkach i moje uniseksy które jej dałam ale jestem wściekła bo takie ładne, mięciutkie rzeczy jej dałam jak nówki a ona wszystko wygotowała łącznie z polarami, welurkami itp i teraz to jest takie sztywne jakby w krochmalu
gdzie ja to na mięciutką skórkę małego założę
tak więc planuję poprać i przejrzeć co się jeszcze nadaje w marcu i coś najwyżej dokupię
powiem ci że trochę się dziwię że tak od razu restrykcyjnie Cie potraktowali z tą dietą bo z tego co pamiętam to chyba bardzo niewiele miałaś ponad normę? u nas z pewnością przed poradnią kazaliby powtórzyć test
i ty się chyba bardzo wcześniej obciążałaś co nie? bo ja robiłam ze 2 tyg temu ale co lekarz to inna szkoła