reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
AGNIESZKA nie martw się o kg. będziesz miała lapiej. na lutówkach mamy takie przypadki, że dziewczyny do dziś przytyły 6kg-9kg a u nas to już końcówka. i żadnej diety nie stosowały. ja jak na koniec 8 miesiąca też nie mam dużego brzuszka. widocznie tak ma byc. wchodze w niektóre moje ubrania. do niedawna chodziłam w płaszczu sprzed ciąży. bedzie dobrze.
AGACYNDA nie schizuj tam. bedzie dobrze.
ROŻNICZKA to ja pytałam:) dobrze, że się wchłania torbiel, a pozytywne nastawienie to podstawa:)
PIANKA to się nazywają zachcianki ciążowe:-D

Cześć kochane:)
Ja od wczoraj ledwo żyję, raz jest ok a po chwili mdłości i mega głód, zjem, przez chwilę jest lepiej, to po chwili wzdyma mi brzuch, zaparacia i znów mdłości z nazwijmy to "przejedzenia" bo jem mniej niż zwykle...
a dziś to bym caaaaaaaaaały dzień spała...
to tyle na temat moich aktualnych atrakcji;)
Rano byłam też na badaniach wszystkiego co się dało ( morfologia, mocz, cukier, tarczyca, toxo, różyczka,ospa, itd) o cenie ile zapłaciłam nawet nie mówię - nie wypada przy fasoli;)

Agacynda a propos toxo to mi gin powiedziała, że zarazi się można tak naprawdę od nieumytego mięsa i warzyw, a od kotka to jakbym "gołymi" rękami wybierała odchody z kuwety. Wystarczy ręce myć więc się nie martw:)

Czarnooka póki @ nie ma to ja trzymam kciuki!!

Różniczka super, że torbiel się wchłania:)

Plany walentynkowo-zajączkowo-aprilisowe macie super :) życzę ich spełnienia dziewczyny:* choć tak mi się zdaje, że im mniej się planuje tym łatwiej... mnie te święta tak zaaferowały, że ani tempki nie mierzyłam, ani dni nie liczyłam, przytulanki były jak mieliśmy ochotę i się udało:) z Wami też tak będzie:)

Domik co do zachcianek to ja dziś dostałam od jednego tatusia kawę z "pożegnania z afryką" i pachnie nie wiem czym pomarańczą(??) ale bosko!! pól mieszkania już nią pachnie;) i jak tu mam się nie skusić??!!

Hejka :)
Widzę dziewczyny, że dzis dzień zachcianek :-D
Asitko te pazurki, to w sensie, że paznokcie czy fryzura ?
Czarnooka
Ty to potrafisz nam podniesć ciśnienie, gdzie jest temperatura dzisiejsza? :crazy:

nawet nie wiecie kochane ile bym dała bym mogła w końcu powiedzieć swojemu mężowi że jestem w ciąży.
ale wiem jedno że dowie się dopiero jak go wezme na usg i będzie już slychac serduszko ;) do tego czasu jakoś będe musiała to utrzymać w tajemnicy ;)
wiemy wiemy Czarnooczko... a z tą tajemnicą to ciekawe ile wytrzymasz :) Ja też bym chciała powiedzieć S osobiście a nie przez telefon ale wiem, że nei dam rady:)
Asitko mój S też pedant...
Agacnda dlaczego A nei lubi mieszkania?
Marzen jak plamienie?
Sihayko a jak z Twoją pracą? Możesz takie ćwiczenia z dzieciakami robić w błogosławionym stanie? :)
Sailorku kochany, do lekarza marsz :)
Różniczko mam nadzieję, że szybko się wchłonie ta torbiel.

Chciałam oderwać sie od forum ale tęsknię za Wami dziewczyny...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry