reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
MYNIA upsss.......sorki:* tak mi się jakoś przypomniało. a FISIO malarz co tam??:-D
AGNIESZKA bidulka:( ale na pocieszenie powiem Ci, że cierpię z Tobą. maszyna posłuszeństwa odmówila. dziad jeden!!!

męża nie ma to kto mi plecki pomasuje??....chociaż plecki to śmiesznie brzmi...teraz to są biggg plecy:-D no ale tak to już jest, że jak się Orką zostało to i zwiększyła się powierzchnia do masowania:-D

Hej Dziewczyny! Potrzebuję porady. Dziś wyjechaliśmy w góry, a zapomniałam zabrać ze sobą dupka. Jestem w 21 dc, więc powinnam go brać jeszcze 4 dni. Niepokoję się teraz ci będzie. Możecie coś poradzić. Czy coś się stanie jak akurat się udało? Help! :-(

Ja poszłabym normalnie do apteki i powiedziała jaka jest sytuacja i czy Ci nie mogą sprzedać... Ja tak robię często i zawsze mi dają. W tamtym tygodniu dostałam Bromergon :)

hej kochane:*
normalnie się dzisiaj wkurzyłam mąż wstał rano zrobiłam mu kanapeczki zabrał całego wafla którego wczoraj zrobiłam hehe dzisiaj muszę zrobić drugiego :D potem do mnie dzwoni że dzisiaj nie wróci jednak bo muszą jechać w jakieś tam zadupie bo szef se tak zaplanował i wrócą jutro . czy ja kur.. nie mogę z nim w końcu posiedzieć. nawet niewiem czy jest sens zaczynania brania clo jak go nie będzie może w moje dni płodne.....

czarnooka ja bym na Twoim miejscu brała mimo, faktu, że w owulację może sie nie udać spotkać z mężem. Clo działa długofalowo, więc nie przerywałabym, zawsze to już organizm lepiej "wyszkolony" na przyszły cykl... A po za tym nóż widelec się uda :)

Czarnooka ja też bym brała, a jak wróci w dni płodne nie można zakładać od razu najgorszego :*
Laluś to nie długo będziesz testować :tak:
Ja tylko na chwilkę wpadłam, bo zaraz jedziemy do babci a Chanelka śpi po narkozie, ale ją oczywiście weźmiemy, wyniki mają być w poniedziałek lub wtorek, wet. podejrzewa że to rakowe, ale powiedział, że jak by to się nie pogłębiało, tzn nie rozlewało to tabletkami do końca jej życia będziemy musieli ją faszerować, ale nie będzie jej to bolało.
Trzymajcie się kochane :***** życzę miłego dnia :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry