reklama

Staranka od stycznia 2012.

CZARNOOKA ja też bym na Twoim miejscu brała. jak juz zaczełaś swą przygodę z clo to walcz dalej:*
ASITA biedny piurek:( zdrówka dla niego,

a ja piorę pościele i na zmianę poleguje bo mi tak słabo....:(

reklama
Marzen wszystko ok. jeszcze torbiel się przypałętała, więc trzeba odczekać ;-)ale jakoś się tym wszystkim przestałam przejmować :-D
No i racja takie starania są do dupy, ale co zrobić jak się chce mieć dziecko.
Ale w sumie u nas przestało być tak "sztywno", "bo trzeba" od tamtego cyklu i w sumie wyszło, że serduszkowań było więcej niż jak "musieliśmy" (nie liczę obecnego cyklu).
Wykresik cudny!

Ja już nie lubię testować :) Teraz nie mam żadnego testu i szybko nie kupię:-D no chyba, że @ będzie się spóźniać 10 dni

Nie mogę Was nadrobić...jak tylko dam radę to napiszę wszystkim :*
Miłego Weekendu kochane!

Ficaria mamy to samo :)

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

Dziewczyny test zakupiony, jak jutro nie dostane okresu, to testuje ...&&&&&&
Asitko miłego pobytu u babci
Czarnooka jesteś bardzo wyrozumiałą i cierpliwą żoną, podziwiam Cię :)
domik Ty jesteś pierwsza teraz w kolejce do porodu, tak?
rózniczka i tak trzymaj :)

Marzen to trzymam kciuku za jutrzejszy test!!! &&&&&&

Ja uciekam do pracy... Nie chce mi się bo ścieka mi z nosa taka żółta wydzielina :baffled: Ale ogólnie się dobrze czuje.

Miłego Dzionka :-)

a ja już po zakażniku, awidność niska IGA 2,2 a norma do 1 ;-(
lekarz niby twierdzi, że wyniki wskazują na zarażenie przed ciążą, jednak nie są jednoznaczne a więc antybiotyk brać, raz w miesiącu tygodniowa przerwa, pod koniec marca powtórzyć wynik
eee
nie tak miało być ;-( nie chce mi się żyć chwilowo, dobrze że w poniedziałek mam wizytę u lekarza, wszystko mu powiem i zmusze zeby chociaż podejrzeć dziecko, moze juz przynajmniej wstępnie wykluczy rozszczep kręgosłupa czy wodogłowie, bo zwariuje do tego 20tego tygodnia

idę sobie bo nie chce psuć wam humoru, wiem że jak dziecko sie zaraziło to na bank będzie niepełnosprawne, teraz tylko liczyć że się nie zaraziło, marzenia ściętej głowy beznadzieja

ja tylko podczytuje z braku czasu..remont rozwinal sie na xalego.Po wxorajszym dniu padlam i spalam 14 godzin.Tak wiec intwnsywnie
Co prawda malo sie i tak udzielam.wiadomo.Ale na ile sie da to staram sie wtracic swoje 5 groszy;-)
no ale na mgielki wpis musze odpisac.kochana to wcale nie sa zle wiesci.moglo byc gorzej,mogli jednoznacznie stwierdzic zakazenie w ciazy.Tu lekarz schyla sie ku zarazeniu przed ciaza.Wiec i my tego sie trzymajmy.I wcale kochana dziecko z zarazenia w trakcie ciazy na 100% nie musi byc chore,niepelnosprawne itd. Ej kochana ja pracuje na noworodkach i wczesniakach.czesto mamy dziei z ciaz ktore przebiegaly z toxo i wiesz mi tradiaja sie zupelne okazy zdrowia!!!bez zadnych rozszczepow,bez neurologicznych zaburzen,bez wodoglowia czy torbieli.mimo ze z ciazy z toxo nabytym w ciazy. kochana !!uszy do gory!!:* tulam

reklama
mgielko kochana w pojiedzialek mow lekarzowi niech robi usg i zapewne okaze sie ze maluszek caly zdrowy i fika w najlepsze:-) zadnych wad zadnych takich! antybiotyk bierzesz i wszystko bedzie dobrze .nie moze byc inaczej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry