reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu a ta granica Twoja to chyba troszkę naciągana co? :P
Ficarko okaże się jak dostanę @ :) Tak naprawdę to tam sporo zaburzonych mogło być... zobaczymy:)
Czarnooczko tak ja Ficarka radzi, też bym brałą clo. A samotne wieczory są smutne, nikt tak tego tu nie rozumie jak ja... Ale przynajmniej wafla Ci nikt nie zje :)
Domiczku już Ci lepiej?
Asitka jak chanelka? jesteście już w domku?

Mgiełko trzymam kciuki, żeby maleństwo było zdrowe :tak:
Marzen za Ciebie jutro też będę trzymać kciuki żebyś II tłuste krechy zobaczyła :tak:
Myniu Chanelka w domu, wet. musiał dać jej narkozę bo bez niej nie dała mu się nawet dotknąć, a gdzie tu pobrać próbkę, mówił, że wyniki w poniedziałek lub wtorek, ale wydaje mu się, że to rakowe się zrobiło, także czekamy z mężem jak na szpilkach :-(
Zrobiłam mężowi 2 babki bo ostatnio tylko je chce jeść żadnego placka innego :-D
no nic kochane żegnam się i życzę miłego weekendu bo nie wiem czy zajrzę do Was :****

Dziewczyny pomóżcie!!!! Heeeelp!!!
jak ja mam sobie radzić z mdłościami?????
już tydzień będzie jak dzień w dzień jest mi ciągle niedobrze... nie wymiotowałam ani razu za to cały czas czuję jakbym za chwilę miała iść, cały czas mi się odbija... z głodu jest mi niedobrze, zjem coś to jeszcze gorzej, nie mam przez to apetytu dziś to się aż poryczałam mężowi z bezsilności, że nie umiem sobie pomóc :( nawet na forum nie mam siły, żeby przysiąść z Wami na dłużej i poklikać...:(
teraz mąż poszedł na imprezę z pracy, nie chciał jak mnie widział taką no ale go wygoniłam, niech korzysta póki może;)
macie jakieś sprawdzone sposoby??

Ostatnia edycja:
no właśnie ja też, tylko jak śpię to się dobrze czuję, eh... już bym wolała raz drugi zwymiotować a potem mieć spokój resztę dnia... a tak to ciągle jak struta chodzę.. no nic, widocznie tak musi być:)

hehehe...takiw uroki;-) jeszcze troche i minie.zobaczysz!tule kochana. niektore dziewczyny polecaly imbir na zmniejszenie mdlosci,ale u mnie powodowal podwojne mdlosci i wymioty ....do tej pory nie moge na imbir patrzec

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry