reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
A ja nie zamierzam testować. Byłam u gin i dał skierowanko na betę bo wydaje mu się,że macica powiększona...pytałam o zasinienie szyjki czy po tym nie mógłby poznać to powiedział,że organizm ludzki nie jest maszyną w której wszystko zawsze jest tak samo a szyjka jakby rozpulchniona. Usg padło naprawią mu za tydzień więc nie było jak podejrzeć za to za wizytę nie wziął ani gorsza. We wtorek zrobię betę ( na pewno będzie ujemna ale jak za darmo:P) dodatkowo tsh ft3 i ft4 żeby zobaczyć czy mi się hormony poprawiły.

Sailor no to oby wyniki były dobre &&&&&&&&&&

Noelle
ja sobie dałam spokój jak na razie z mierzeniem temperatury. Dziś jest mój 26 dc...Ale nie czuje zupełnie nic...ani bólu brzucha, tylko troszkę (.)(.) swędziały wczoraj...

Shihaya jeżeli Twoje dolegliwości ciażowe są bardzo uporczywe, powinnaś porozmawiać z lekarzem, może on coś zaradzi, a tym czasem próbuj domowych sposobów. Lubisz jabłka?

Dziewczyny dzieki za fluidki i za kciuki :* Laluś powtórkę robię w poniedziałek, więc nasze kobitki będą miały podwójnie podniesiony poziom adrenaliny :-p

Ktoś się mnie pytał czy mam jakiś czujny test, że już robię. Nie normalny, według ostatniej miesiączki dzisiaj powinnam dostać okres a ostateczna data to 28 :)

Spróbuje wkleić fotkę :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry