reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Marzen, to ja pytałam o teścik, czy masz jakiś od zadań specjalnych. Czekamy na fotkę :tak: Nie zwlekaj z jej wklejaniem, bo my tu żyjemy takimi newsami i fotkami :) Ale temperaturka piękna, śliczna, zagraniczna! I ten śluz.... :)
Laluś, trzymam mocno kciuki
Agnieszko, Pianko- jak samopoczucie dziś brzuchatki ?
Sailor - to są naprawdę barrrdzo dobre wieści! :) A jak nereczko Sailorki?
Myniu, co pichcisz na obiad?
Bzibziok - obiadddddd! Pewnie śmiga na narciochach, ale super!
Agacynda, już urządzona w 100 % w mieszkanku? Czy A przekonał się bardziej do niego?
Margotko, hop hop...! Pozdrówka dla Was
Noelle, a jak tam zdrówko u Was?

Ja dziś serwuję mielone z ziemniaczkami i surówką z kiszonej kapusty. Lepsze by były buraczki, ale nie chce mi się do Lidla poginać. Tam pewnie tłum ludków.

Ostatnia edycja:
Jillka dzięki że pytasz:) ja dzisiaj chodzę na maksa śpiąca i spowodowane to jest chyba pogodą bo brzydko szaro u mnie , jak ja chcę już wiosnę i te ptaszki ćwierkające za oknem, jeszcze troszkę....

aaaaaaaaaaaa....kurde net mi pada,przegladarka wariuje ,naskrobalam dlugi post i dupa...wcielo go:/

Zione ogniem z nerwow,co za durnowaty komputer...wrrrr...

Dziewczyny czytam czytam...z odpisywaniem gorzej, bo komputer nie wspolpracuje ze mna:/

Sailor super!!! Nowiny!! Kciuki i moc fluidkow niech bedzie z Tobą!!!&&&&&&&&!!!

Lalus &&&&!!!

Agnieszko,pianko jak tam dzisiaj???

sihaya,agacynda -zapewne walczycie z mdlosciami:/

jillka jak tam??konczysz juz ten stu dniowy cykl?? widac jakis koniec?? dzieki ze pytasz co u mnie. U mnie przeziebienie jakies:/ ale daje rade.

marzen dawaj zdjecie!

Ostatnia edycja:
Agnieszko, u mnie też sennie jakoś... Rano takie piękne słonko było i nawet diamentowy pył się pojawił. A ponoć w nocy ma być bardzo zimno - bbrrrr...
Noelle, to się dogrzewaj jakoś, amolkuj (nie wiem czy można? ), cytrynuj. Mój cykl..hmmm..mam zagwózdkę na maksa, bo pojawiło się krwawienie, ale bardzo słabe, na wkładkę bardziej :/ No i nie wiem, czy mogę to jako nowy cykl machnąć :/
i od 3 dni tak, że boli na jak @, a ona taka licha. Nawet w krzyżu boli :)
Co do 100-dniówki :) Zaszalałam, co nie? :) :)
Jaaaa, a u Was 26 i 28 tydzień skończony - no chylę czoła!

witajcie
ja tylko na moment, weekend w szkole, mam zaliczenie jutro ze stylizacji, dzisiaj na pratycznych miałam cięcie na boba i farbowanie, ale zaliczony przedmiot na 5 ;-)
troche mnie podniosłyście na duchy, nie chcę nawet myśleć że coś może stać się złego, wrrr
zmusze lekarza do usg w poniedzialek, chyba poza tym go zmienie , nie jestem zadowolona, poza tym myslałam ze tylko ja.... a ostatnio to samo słyszę, że taśmowo reaguje, że nie jest dociekliwy, kurcze ja to samo mu zarzucam kiedys był bardziej zainteresowany pacjentką no ślepa bylam troche, tyle
marzen32 czekam na zdjęcie testu

pozostałym dziewczynom życzę miłego dnia, po weekendzie się ogarnę i będę wiedziała co i jak dzieje się na forum
buziaki

Jillka w 100 % przeprowadzona, ale mon A jest jeszcze bardziej negatywnie nastawiony... dzisiaj sie okazalo, ze sa jakies nieszczelnosci w rurach i zalewamy sasiadke pod spodem, wiec na chwile obecna w ciagu kilku dni beda nam kuc lazienke, wyobrazcie sobie mine mojego A... poziom furii zostal osiagniety.wiec powiedzial, ze napewno tu nie bedziemy mieszkac.

Jillka, Noelle ja dziś leniwie - mąż w domu to ja odpoczywam bo K jutro pracuje do pn rano więc zostaję z całym majdanem sama więc dziś zbieram siły ;-), mały chyba się przedwczoraj obrócił i jest nóżkami na dole bo takie ciosy dostaje że łzy w oczach stają a główką tak by nie dał rady wierzgać :/ mam nadzieję że szybko się łobuziak obróci jak należy:biggrin2:a poza tym to za bardzo dobrą cenę poszły mi dwie aukcje na allegro więc już zamówiłam sobie nowe biustonosze bo znów mi trochę (.)(.) urosły ;-)
Jillka ja to dziś nawet 29t kończę :szok:teraz to już z górki, jak narazie zaczynam się ekscytować zbliżającym się terminem naszej domik :biggrin2: a mielone serwuję sobie jutro i klopsiki dla córci :tak:
Agnieszka ja przestałam lubić ćwierkanie jak w pracy w lato ok 3-4 rano była szansa się położyć na chwilę a te zaczynały ćwierkać bo jasno się robiło wrrrr a gniazdo miały zaraz na wysokości okna, nawet przez jakiś czas miałam w głowie plan zainwestowania w procę...:zawstydzona/y::-D
mgiełko szkoda że tak daleko mieszkasz bo chętnie posłużyłabym swoją czupryną bo muszę włosy podciąć a właśnie boba mam w planach :happy2:i pamiętaj nie zakładaj najgorszego, pozytywne myślenie to połowa sukcesu! a Ty kochana jesteś pod kontrolą, bierzesz leki, dzidzia jest zabezpieczona jak najlepiej się teraz da :tak:
grzanka jak córcia się chowa?

Cześć :-) Ale tu cisza od wczoraj, pewnie wszystkie leniuchowały :-D Ja dziś znowu do pracy :dry: Ale całe szczęście jutro wolne a później na 10-16 dwa dni... ;-)

Marzen jak tam u Ciebie???

Czarnooka gdzie jesteś???

I w ogóle jak się Ciężaróweczki trzymają???:-)

Później zajrzę :happy2:

reklama
Dziewczynki :) Zapraszam ! szam.jpgmarch.jpg

Dla brzuchatek Marwicik oczywiście !

Nastał ten dzień, zakończył się poprzedni cykl!
Jaka jestem szczęśliwa! Ahhhhhh!

Agacyndo, niedobrze... remont łazienki, to najgorsze, co może być. że też akurat Wam się to trafiło, zaraz po wprowadzeniu się.
Marzen, czekam na Twoją temperaturkę z dzisiaj!

Dobrego dnia wszystkim :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry