reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej dziewczynki, doczytuję Was wieczorami. Jutro znowu wyjazd na tydzień szkoleniowy, więc będzie bez serduszek. No ale nadrabiamy w weekend, może owulka się przesunie;)

Sailor_Moon ja też czekam na wieści od Marzen, a tu cisza.. mam nadzieję, że to pozytywna cisza i z radości nie ma czasu nam się pochwalić!

Jillka trzymam kciuki, powodzenia!

Noelle1986 kuruj się, dużo zdrówka!

Pozdrawiam wszystkie pozostałe dziewczyny, bo już nie pamiętam co miałam komu napisać...;)

Czarnooka, co u Ciebie? Coś rzadko zaglądasz?

Witajcie Kochane ;)
ja na chwile mąż nosi marude a ja mam chwilke by cos opowiedziec...czytuje was ww chwilach ale trudno jakos cos zrobic w ciagu dnia mala by na cycu wisiala... zrobila sobie smoczek z piersi ... ale w nocy jest grzeczna wiec tym nadrabia.. zadnego smoka nie chce... buzia ładna... robi sie cięższa z dnia na dzien ... mąż idzie mi do pracy.. nie wiem jak sobie z mała sama poradze... jakos trza dac rade... maly radar wczoraj zrobila test mojej cierpliwosci placzem.. i przegralam dostawilam ja do cyca... zasnela jak zasnęła o 19 obudzil mnie mąż o 00:30 bo mala sie obudzila u abci w pokoju ja musialam odespac bo pokarm mi nie naachodzil... raz jest dobrze raz placze razem z małą.... takie życie.. Kochane pozdrawiam was. Życzę udanych boboseksów, testów pozytywnych i fasoleczek ;)

Jestem na chwilkę:) Podczytuję Was na telefonie, ale nie piszę, bo chyba bym posiwiała zanim cokolwiek bym napisała...

U nas wszystko ok:) Na swoim mieszka się super, a czas leci jak zwariowany:)

Sihaya gratuluję serdecznie:) Marzen i Sailorku trzymam kciuki:)

Wszystkie brzuchatki proszę pogłaskać brzuszki od cioci:)

reklama
witajcie
ja już po zaliczeniach poszło na 5 ;-)
dopadło mnie pieczenie pęcherza, wygrzewam, pije herbatez z zurawiny z cytryny i zaraz się chyba położę, normalnie już w pościel, mam dość dzisiejszego dnia zmęczona spiąca, mam coraz większe obawy bo nic nie czuje, ani kręcenia po brzuchu ani napinania no nic ehhh
wiecznie jakies nerwy w tej ciąży, z Oliwią byłam bardziej na luzie
grzanka to was malutka zdominowała hihi
Jillka gratuluje rozpoczęcia cyklu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry