no marzen troche go rozmyło ale widać drugą kreskę, a po jakim czasie pojawiło się rozmycie?
moja córa już na balu karnawałowym, ale wstała że tak powiem " lewą nogą", że ją noga boli, że ona nie idzie, że czy przyjdę, takie wiecie-porannne wydziwianie
ja dzisiaj wizyta wyjaśniająca u lekarza,,, to znaczy ostatnio troche narzekałam na jego olewactwo, gdyby nie mój upór to badań powtórnych na tokso i leczenia też by nie było, on twierdził, że jest ok, a nie jest !!! poza tym usg prenatalne pozostawiło wiele do życzenia, wizyta prywatna a usg trwało około 5 min , pamiętam z Oliwią że sprawdzał wszystko dokładnie po 20 min. dużo kobiet narzeka , że kiedyś był super a teraz chyba sie wypalił nie zalezy mu i tyle .... wiec dzis idę po przedłuzenie zwolnienia, powiem o wynikach tokso i poproszę o usg, spytam o ten rozczep kręgosłupa, o wodogłowie, jak oleje mnie i powie ze nie ma potrzeby robic usg, zmieniamy lekarza, juz podjelismy decyzję z mężem, bo niestety ta ciąża jest troche problematyczna i potrzebujemy lekarza dociekliwego i zainteresowanego ciężarną