reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej:*
nie wiem co napisac...leże jeszcze w łozku:dry: jest mi taaaaak gorąco!!!!!!!!!i słabo!!!!!!!!!!! w nocy brzuch bolał jak na @, źle mi bardzo się jest przekręcic.. plecki bolą:( a buuuu....
no ale mala ok. bylam na ktg w sobotę. mała fobie fika. serducho ładnie bije.
jeszcze trochę i bede się rozpakowywac:szok: oooooooo no i jeszcze mnie glowa zaczeła bolec.... nie bede już narzekac.

za wszystkie testujące trzymam kciukaski!!!!:&:&:&&:&
wszystkie rzygajace i męczace się z mdłosciami tulę. samo musi przejsc. na mnie działało czasami zjedzenie czegoś, albo położenie się.
MARZEN ja też widzę II krechy!!!
SAILOR powodzenia:*
JILLKA jupiiii! ja proszę do świętowania wodę bo po soku marchewkowym mam MEEEGA zgagolca:-D
BRZUCHATKI trzymac się tam, nie dawac choroba i zdawac relację z wizyt.

buziolki:*

PANKA u mnie wszystko co kwasnie jeszcze bardziej poteguję zgagolca. Cytryna w herbacie, pomarańcze, mandarynki i nawet sama woda:wściekła/y::-D czasem jak mnie pali to i tak jem. jak juz zaczeło to chociaż sobie posmakuje tego co lubię:-D

agata witaj!!

No dobra...co ta ma byc?? Co tu tak cicho???
Marzen?????prosze tu zaraz pisac jak test!!
mgielko ?????? A Ty kochana co??? Jak wizyta??? Ja tu trzymam kciuki i czekam na wiesci!!!!
domik wspolczuje zgagi,poki co mnie nie dopadla.
gosiak??? A ciebie gdzie wcielo??

a z reszta co??

no kurcze-wyludnienie jakies:szok:

hej kobietki moje kochane ja dopiero teraz dorwałam się do komputera

Marzen aaaaaaaaaa am jest druga kreska jak byk moja była bledsza a teraz kończę 29 tc :P kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mgiełko czekamy na relację z wizyty

Agata witaj :)

Pianeczko mi też wszystko co kwaśne potęguje zgagę i to co ciepłe też :)

A ja dzisiaj zaszalałam i zjadłam wafelka nie wytrzymałam

Ooo udało mi sie kogos wywolac ;-D Hej Agnieszko!! Kiedy masz wizyte?? Bo my zazwyczaj jakos podobnie mamy.A ja jutro mam. Oj...od czasu do czasu sie nalezy i wafelek. Podziwiam Cie za wytrzymalosc w tej diecie. Ja jutro sie dowiem jak te moje wyniki,min. z glukozy własnie.Ciekawa jestem ile wazy mała,no i poprosze gina niech zerknie czy małej nic nie uroslo extra miedzy nozkami:szok:

Noelle ja wizytę mam 13 lutego dopiero a ja bym chciała już :)
A z tą dietą to nie ma co podziwiać kochana każda by sie jej trzymała bo tu przecież chodzi o zdrowie dzidzi , pocieszam się tm że już bliżej niż dalej :) Trzymam kciuki za wizytę i wyniki które na pewno są ok
ja się teraz martwię czy czasami anemii nie mam bo jakaś taka rozdrażniona chodzę i senna ale to może wina pogody

reklama
Agnieszko dzieki! no ja tez licze,ze wszystko u Nas ok. Ale wiesz jak to jest,człowiek sie denerwuje nawet gdy nie ma podstaw. Tez sie zastanawiam czy anemi nie mam, nie mialam teraz morfologi wiec i tak sie nie dowiem,a tez chodze polprzytomna ,senna i z zawrotami glowy. Stawiam na pogode.

Mgielko??Marzen??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry