reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam się wieczorową porą :tak:
Marzen, Laluś i Sailor trzymam kciuki za pozytywne wyniki i testów i bety :tak:
Czarnooka oczywiście, że wcielam w życie plan walentynkowy :tak:;-)
Grzanka tu super, że Julka rośnie :tak: życzę siły ;-)
od wczoraj mnie jajnik kłuje czyżbym już miała owulkę, tak wcześnie :confused: przecież to dopiero 7 dzień cyklu :sorry2: do lekarza nie mogłam się dodzwonić, ale kumpela mi powiedziała, że on o tej porze to lubi na narty jechać więc pewnie ma urlop, także od jutra próbuje, może już wrócił

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco i życzę miłego wieczoru :-) buziaki :*****

Ostatnia edycja:
reklama
Mgiełko kochana dzidzia ma dużo miejsca w brzuszku więc pewni dlatego nie czujesz, ja też to przechodziłam a to wszystko przez to że straciłyśmy wcześniej maleństwa , teraz musi być dobrze nie ma innej możliwości kochana powtarzaj sobie to co dziennie, a to że Cię juz nie mdli to tym się nie przejmuj przecież to już 15 tydzien :)

Grzaneczko ale Ty masz fajnie ja też chcę już mieć synka z tej strony brzuszka :) U mnie moja córcia cały czas chodzi i się yta 'mamo kiedy Ty w końcu urodzisz tego brata " a tak go nie chciała a teraz niemoze się doczekać :)

Trzymam kciuki za wszystkie testujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej kochane:*
a u mnie nic krwawienie ciąg dalszy . jeszcze nigdy nie miałam tak silnego @. wczoraj prawie cały dzien wywoziliśmy snieg z podwórka cała rodziną i szczerze mam takie zakwasy że masakra. teraz nabieram sił bo jutro do pracy. buziaki miłego wieczorku.

hej dziewczyny,tu weekend na calego widze:-) cisza...spokoj...wszystkich gdzies wywialo... ja melduje sie w dalszym ciagu z lozka,w formie jakby troche lepszej. Zapowiada sie nam tu ciekawy tydzien,sikance,beta,wizyty...oby wszystkie obfitujace w dobre nowin!!&&&&&&!!!
no coz...nikogo nie ma to wracam do ksiazki:-)

hej, póżniej Was doczytam :) Przepraszam za jakosc zdjęcia ale robiłam telefonem.
Zdjęcie0027.jpg

Po południu robie powtórkę &&&&&&&&&&&

Zdjęcie0029.jpgmoże na tym bedzie lepiej widać :confused:

Ostatnia edycja:
noooooo... marzen juz myslalam ,ze przepadłas. Cos tam na tescie jest!!! ja tam druga kreseczke widze!!! trzymam kciuki za popoludniowy i czeka na wiesci!!!

Ja wcinam sniadanie,grzanki,jablko ,kawa...zapowiadali odwilż? Bo u mnie pol metra sniegu napadalo:angry:

Noelle jak zdrówko? Mam nadzieję,że wygrzałas choróbsko :-)
Czarnooka jak masz takie silne krwawienie powinnas się oszczędzac kochana :*
Dziewczyny dziękuję Wam za ciepłe słowa i trzymanie kciuków :*
Ten test jest dziwny prawde mówiąc, troche go "rozmyło" ale mysle,że dzisiaj sie wyjasni :)

U mnie tez snieżyca :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry