reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam się z rańca i życzę wszystkim miłego dnia :-D
Przepraszam, że się nie odezwałam wczoraj, ale w pracy miałam mały kocioł, później na obiadek do babci a jak przyjechałam to wzięłam się za czytanie książki bo chciałam ja skończyć no i tak zeszło mi do 22 z przerwą na prysznic ;-)
a więc Chanelka nie ma raka, tylko gronkowca dzisiaj odbieramy dla niej specjalne tabletki, które jej zrobili tam gdzie badali co to jest... także kamień z serca bo tak się martwiłam o moją kruszynkę kochaną
Dziewczynom, które cierpią na mdłości współczuje i przesyłam fluidki siły ^^^^^^^^^^^^^^^^ :-D
Ciężarówką gratuluję, kolejnych tygodni z dzidzią w brzuszku, ależ ten czas leci ;-)
Laluś współczuję że @ przyszła, ale na pewno Wam się uda trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Noelle kochana oszczędzaj tą szyjkę
Margotka to pochwal się później pokojem dla córci :tak:
Marzen kciuki mam nadal zaciśnięte i dopóki nie ma @ jest nadzieja :tak:
Mgiełko to jest Twoja decyzja rób jak uważasz ja jednak na konsultacje z innym lekarzem bym poszła :tak:

U mnie ten cykl zwariował jajniki bardzo wcześnie zaczęły boleć, także nie wiem co się dzieje, bo nigdy tak wcześnie nie miałam owulki, o ile ją mam. na następny cykl umawiam się do nowego gin. też już sobie odpuszczam bo i tak nic z tego nie będzie

reklama
Hej :)

Czarnooka wyluzowanie zawsze się przyda ;) I zdziwisz się jaki to ma zbawienny wpływ na psychikę :)
Sihaya biedna Ty jesteś z tymi mdłościami :( A mieszkanko zmieniacie na większe? Ale będzie radość pewnie u rodziców jak się dowiedzą o wnuku :) Powodzenia nw wizycie i daj znać oczywiście jak po :)
Asitka super, że Chanelka nie ma raka, tabletki szybko ją wyleczą i znów będzie okazem zdrowia :)
Marzen z niecierpliwością czekam na Twoją temperaturę ;) &&&&&&&&

Buziaki dla wszystkich i miłego dnia :*

Margotka wet. powiedział, że kuracja Chaneli tabletkami będzie trwała od 3 tygodni do miesiąca
Czarnooka ja dołączam do Ciebie, także chyba na Walentynki mi się nie uda, bo ten cykl mi oszalał :-( ale do prima aprilis się wyrobimy :tak:
Sailor to dobrze, że tarczyca się poprawiła, także teraz trzymam kciuki i na pewno Wam się uda :tak:

Ostatnia edycja:
witajcie o poranku
marzen testowała?
sailor przykro mi że beta ujemna

sihaya współczuje mdłości, co do imprezy to ja nie powiedziałam, poprostu nie pije bo biorę antybiotyk heheh i nikt nic nie mówil
ale ja po tym poronieniu byłam uparta zeby nie mówić, rodzice Piotrka dowiedzieli sie dopiero w dzien babci i dziadka to juz w 14 tygodniu ;-)

pozostałym życze miłego dnia

Witajcie :)
mgiełko testowałam wczoraj i przedwczoraj w godzinach popołudniowych i oba testy wyszły negatywne :(
sailor trzymam kciuki za ten cykl, bierzcie się do pracy :-)
asitko cieszę się,że piesek wyzdrowieje :)
sihaya pochwal sie nowym mieszkaniem :)
noelle uważaj na siebie, ja w obu ciazach miałam krótka szyjkę i oba dzieciaczki urodziłam wcześniej :)

Dziewczyny od kilku dni czuje sie tak jakbym miała dostac okres:( Prawdę mówiąc nie czuje się jakbym była w ciąży. Przesledziłam cały zeszły rok i nie miałam tak długiego cyklu.

reklama
pozdrowienia z domu wariatow.Remont trwa w najlepsze,a ja w xalym tym zamieszaniu probuje zrobic obiad.Nie lubie takiego zamieszania gdy nie moge brac w nim czynnego udzialu. Jak ja bym chciala zeby juz bylo po remoncie!!

marzen nie ma @ jest nadzieja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry