reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dzień Dobry. U mnie wieje, że głowę może urwać jest pochmurno i pada :baffled: A ja do pracy się szykuje... U mnie dalej małpowato. Także może w sobotę już będą boboseksy :-D

Asitko zdrówka dla Channelki, a dla Ciebie wytrwałości ;-)

Czarnooka na pewno to nie torbiel, może tak po prostu bolą... Czasami może tak być...

Sihaya fajnie, że bobasek jest cały i zdrowy. I jaki duży. Fajnie :happy2:

Miłego Dnia :-)

reklama
Cześć :)
Jillka syna w Głownie, córkę w CZMP w Łodzi :)
Shihaya gratuluję maleństwa, cieszę się razem z Tobą :)
królewno a cos sie dzieje,że mówisz o szpitalu?

Wczoraj troche zaczełam plamić, myslałam,że @ się rozkręci ale cisza. Bardzo boli mnie podbrzusze.

Dziewczyny ale mi się nic nie chce. U mnie chyba owulka wczoraj była bo dzisiaj zmienił się śluz. Szkoda tylko że wczoraj mało ze stresu nie zeszłam z tego świata. :no:

Dziewczyny jaka ja padnieta:-/
Roboty pelno,tysiac spraw na glowie ,staram sie wypoczywac zgodnie z zaleceniami.Ale teraz to znacznie utrudnione.W nocy spac nie moge,za dnia jak zombi. Normalnie zwariowac idzie....
teraz grzecznie leze po obiadku i marze zeby bla juz wiosna

Marzen w pracy nie dało się wytrzymać jak wróciłam do domu ustaliliśmy z małżem że zmieniam pracę na mniej płatną ale spokojniejszą. Wyłam cały wieczór.:-(

marzen a ty kiedy testujesz moja droga?

reklama
Ja już w tej mojej pracy nie wytrzymam. Mój lek dał mi zwolnienie bo aż zasłabłam wczoraj. Nie wrócę tam już. Mąż nie pozwoli żeby mnie to zniszczyło a ja już naprawdę nie daję rady. Jeszcze dodatkowo brak bejbika...mój gin mówi że stres ma na to duży wpływ. Byłam dzisiaj na usg pęcherzyk pękł sam bez wspomagaczy. Kazał dużo odpoczywać. Powiem wam tylko że mój małż jest cudowny. Nie mogłam trafić lepiej. On jest moją największą podporą.Nie wiem czy przez stres mi prl nie skoczyła bo cycochy bolą.
Marzen ja mocno trzymam kciuki za pozytywny test jutro :-) przydałoby się troszkę świeżych fluidków ciążowych do wchłonięcia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry