reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny ale ja mam dzisiaj paskudny dzień wszystko mnie tak wkurza moją siostre to bym zabiła za sam wygląd tak na mnie dzisiaj działa aż się z nią pokłóciłam dobrze że z nią nie mieszkam bo bym w głowę dostała,jeszcze brzuch nie coraz częściej zaczyna pobolewać, mam nadzieje że to nie prawda że jak ja jestem nerwowa to dzidzia też będzie , bo wtedy ładnego nerwuska urodzę

Sailor super ze pęcherzyk pękł teraz tylko czekać na na pozytywny test, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Noelle Ty tam kochana odpoczywaj :)

Marzen trzymam kciuki, ale coś czuje ze test to będzie tylko formalność &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& temp ładnie się trzyma

a oto Antosiowy domek :0) zaczynamy 30 tc
P1120731 (Kopiowanie).jpgP1120732 (Kopiowanie).jpg

reklama
Padlam i sobie pospalam.Za oknem pogoda zrobila sie paskudna,wieje ,pada...cos strasznego:-/ spalo mi sie cudownie,obudzilo mnie....moje dziecko,ktore probowalo sie chyba wydostac przez moje zebra.Dala czadu! Czuje sie o wiele lepiej,ide zobaczyc co kuchnia serwuje;-)

marzen &&&&&!!!!
agnieszko tez miewam takie dni.Eh...te hormony;-) a bzuszek cudowny:-*

Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje:)

Jillka, Asita gin jak już nie raz pisałam to anioł:)

Domik no to zaciskam kciuki!! jak do szpitala to tylko na porodówkę;)

Mgiełko termin mam na 15 września:) druga zodiakalna panna będzie (po mamusi) <zalamka> haha...

Agacynda dbaj Ty tam o siebie!! a zwolnienie dobrze Ci zrobi!

Marzen a testa nie będziesz powtarzać?? bo tempka jakby nie patrzyć nadal się trzyma, @ nie ma...
właśnie doczytałam, że jutro;) no to &&&&&&&&&&&&&&&&&& muszą być dwie krechy!

Agnieszka piękny ten Antosiowy domek:)

ja już po pracy, to czas się położyć:D

sihaya moja córa jest z 18 września ;-) najfajniejsza panna jaką znam, prawdziwa dama ;-)
Noelle ty to chyba miałaś odpoczywać? śpij do woli... pogoda sprzyja spaniu
Sailor w pełni cię rozumiem moja praca podobna, chodziłam wykończona psychicznie, bardzo dobrze, że mąż cię tak wspiera
Marzen zrób test ale z porannego moczu, nie kombinuj z sikaniem po południu, mi z popołudniowego też nie wychodziły dwie kreski
Agnieszka ale śliczny brzusio, piękny ten domek

u nas leniwie, jutro zrobie foto brzuszka i też dam, wkońcu to już 16 tydzień się zaczął ;-)

przesyłam fluidy dla starających się
buziaki

Sihayko siedzenie w domu mnie wykancza, chcialabym chociaz moc pojechac do rodzicow, a nie sama ... tzn z otami, ale doprowadzaja mnie do szalu.

Mgielko ja tez czekam na Twoja fotke :)

Marzen rob test tylko z porannego moczu, bedzie wiarygodny!

Noelle gratulacje kolejnego rozpoczetego miesiaca :)

Agniesiu sliczny brzucholek :) widze, ze nie musisz spodni ciazowych nosic :) hehe ja mam od kolezanki jedna pare ale chyba sie nie doczekaja :) same swoje dzinsy mam biodrowki, wiec mam nadzieje, ze w nich przechodze.

a ja jutro mam wizyte u gina, troche sie denerwuje czy wszystko okej i czy rosnie sobie odpowiednio... ehh
w ogole to mam taka zachccianke... jak mieszkalam we wroclawiu to obok swojego osiedla mialam swoja ulubiona knajpe, w ktorej robia pyszne penne. z sosem smietanowym z kurczakiem, czosnkiem i kurkami...po prostu mega, zwariuje zaraz :) az slinotoku dostaje.jak bede we wroclawiu to koniecznie musze tam podjechac.
Bzibzioooooook :))

Myniutku a Ty gdzie? Kochana odezwij sie :*

Agacyndo spodnie ciążowe mam dwie pary i leżą jedne jeansy drugie dresy, i tylko raz je miałam ubrane . może jeszcze się przydadzą jak brzuszek zacznie opadać :-) . Trzymam kciuki za wizytę koniecznie zdaj relacje

Ciężarne moje kochane wklejać brzuszki :)

ja mam straszną ochotę na knedle z truskawkami, kwaśną śmietana i cukrem jeszcze trochę ..

Dziewczynki jak wracam po pracy do domu nie daję rady wszystkim wam odpisywać:) ale czytam Was i trzymam za wszystkie kciuki
Agacynda, Sihaya powiedzcie jak w pierwszych dniach, może jeszcze zanim zrobiłyście test, zachowywały się koty?
sailorku, jak teraz posiedzisz w domku to Ty już do drugiej pracy prędko nie pójdziesz:) Mleko, pieluchy i te sprawy... :)
Jillllllkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteś? Coś ta moja @ nie chce do Ciebie dołączyć :(

dziewczyny co ja dziś przeżyłam... wychodze do pracy, 5:25 żywego ducha o tej porze w bloku nie uświadczysz a tu na korytarzu bezdomny w śpiworku sobie śpi w najlepsze... czujecie? nowy blok, a ludzie już w dupie mają zamykanie drzwi i pilnowanie garażu

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry