reklama

Staranka od stycznia 2012.

SAILOR taki mąż to skrab :-) ale na pewno ma rację i powinnaś zwolnić się z tej pracy
MYNIU to Ci ludzik podniósł z rana adrenalinę masakra
Ja dzisiaj mam dolinę :-( także nie chce Wam psuć nastroju więc uciekam i odezwę się jutro buziaki :-*
Pozdrawiam resztę dziewczyn i trzymam kciuki za testujace &&&&&&&&&& :-D

reklama
Myniu a co u Figielka? Oglądałam twój wykres moja droga. Coś mi się wydaje,że za wcześnie pokusiłyśmy się o badanie progesteronu. Eh te nasze organizmy...kto by to przewidział.

Myniu z tego co kojarze to nic sie szczegolnie nie zmienilo, ale napewno teraz zauwazylam, ze Lusia zaczela przylazic i klasc sie na mnie do spania.

Cześć Dziewczynki :)

Marzen, ależ Twój wykresik ładny. Czekamy na jutrzejszy poranek:)
Agacynda, bidna Ty uziemiona
Sihaya, panny to fajne człowieki :) Także git!
Sailor, a o ile się obniżyło Tobie tsh? Jeśli można wiedzieć rzecz jasna?
Mynia, ok. Ja już sobie pogadam z tym Twoim wykresikiem - najpierw spróbuję po dobroci, a potem po niedobroci!
Agnieszko, piękny domek! I Twoja dzielnota jest bezgraniczna (dietka)

I juz nie wiem, co jeszcze miałam napisać :p
Pozdrówka

Sailor a ile mialas wczesniej?
jillka co tam u Ciebie kobitko slychac?
agacynda koty chyba jakie bardziej kumate w tych sprawach, moj pies dalej łazi za mna z pilka i mysli,ze pojdziemy pobiegac:dry:
agnieszko wrzuce fotke jak troche podrosne:-D bo w pasie w ciagu miesiaca przybyło mi ...1cm:dry: i to troche naciagane bo mierzone wieczorem.
Asita tule:*
mynia wspolczuje przezyc... ja kiedys wychodzac o 5 do pracy potknęłam sie o ...spiacego na mojej wycieraczce bezdomnego. :szok: Prawie zawałem skonczyłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry