reklama

Staranka od stycznia 2012.

Margotko mieszkanko zmieniamy z jednopokojowego na 3 duże pokoje z małym balkonem, osobna łazienka i wc więc dla nas miodzio:)
Marzen pochwalę się nim jak już wszystko dojdzie do skutku i będziemy na nowym:)
Asitka nie taki diabeł straszny jednak:) dobrze, że już wiecie co dolega chanelce, teraz kuracja i będzie dobrze:)

Ja już po wizycie. Fasolka się ujawniła!!! Aż mi łzy poleciały;) Maluch ma całe 12mm!! serducho bije jak oszalałe:) Gin chciała mnie dać na 4 dni do szpitala ze względu na te mdłości, żeby wzmocnić mnie kroplówkami ale ponieważ szykuje mi się za tydzień urlop więc na razie wstrzymujemy się i czekamy co będzie. Jak już się poddam to mam się zjawić u niej w szpitalu od razu:) Natomiast jak wszystko będzie ok to następna wizyta za 4 tygodnie:)

reklama
też już po wizycie:) jutro Wam wstawię zdjęcie.
ogólenie ok. mała ma 2886g. główką wstawia się w kanał rodny i temu mnie tak boli. łożysko ma już zwapnienia. mam się wstawic na ktg do szpitala 2 lutego. 6 lutego wizyta i tak co tydzień. w sobotę będą sprawdzac co z moją szyjka bo coś kłoje mnie:( no i ogółnie przez to ze z terminu miesiączki mi wychodzi 40 tydzień to chciała mnie do szpitala dac:szok: ale czekamy do soboty. trzymajcie kciuki żebym nie musiała tam lezec.

SIHAYA gratuluje wielkiego człowieka:)

Witajcie dziewczynki :)

Domik, hoho, już niedługo... :) Suppperrrrr!
Sihaya, gratuluję wspaniałej wizyty! Chyba masz fajna lekarzycę, widać że zaangażowana! :)
Noelle, widzę Cię oczami wyobraźni z brzuszkiem motającą się w remoncie hihi
Marzen, a gdzie rodziłaś, jeśli można wiedzieć? Bo ja nie orientuję się mocno w tym wszystkim. Nie to, żebym potrzebowała, ale lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć:) Nie wiem co powiedzieć na Twój cykl.... Jeśli jest dłuższy niż zwykle, to czekamy! :D
Asitka, cieszę się, że Chanelka zmierza ku wyzdrowieniu

Wszystkie z nas pozdrawiam :) Idę chlipać rosołek

Domikcw ale zleciało, niedługo na porodówkę idziesz, ale Ci zazdroszczę, że niedługo będziesz miała dzidziusia przy sobie
Sihaya no to super, że już serducho biło i fasolkę widziałaś, tylko pozazdrościć, gin. też superowa

Okazało się, że Chanelka ma gronkowca złocistego i na wszystkie leki jest uczulona, dzisiaj mąż jedzie o 21 do wet. i będą się zastanawiać czy będzie brała te specjalnie dla niej przygotowane, które są strasznie drogie lub przepisze jej jakieś leki takie jak dla człowieka

Dziwi mnie troszkę ten mój cykl już teraz bolą mnie jajniki i podbrzusze i mam sutki wrażliwe, nigdy tak nie miałam, jajniki bolały mnie w połowie cyklu a sutki krótko przed @ z tego cyklu dzidzi nie będzie :-(

Domik, ale super!!! to już niedługo będziesz wypakowana bravo, zdawaj relacje na bierząco,

Sihaya gratuluje udanej wizyty to na kiedy masz termin?

pozostałym dziewczynom przesylam buziaki

aaa noelle to koniecznie pochwal sie jak już mieszkanko będzie zaklepane

Asita dużo zdrówka dla psinki , dobrze że już ma postawioną diagnozę teraz tylko leczenie i będzie lepiej

Sihaya super, 12 mm to juz kawal dzidziola!!

Domik jejku, jak ten czas leci :))

Asitko dobrze ze z Chanelka juz niedlugo wszystko bedzie dobrze.

dziewczyny nie pamietam co mialam napisac... dostalam zwolnienie na tydzien od lekarza, bo jestem jak to pani doktor powiedziala "mocno przeziebiona"...

reklama
Czarnooka to widzę, że u Ciebie tak samo jak u mnie ta owulka cosik za wcześnie :-(

wczoraj po wizycie okazało się, że Chanelka może przyjmować tylko leki ludzkie, bo na te dla zwierząt jest uczulona :-(
ja mam meksyk w pracy najchętniej rzuciłabym wszystko i poszła na L4 tak mnie szefica wkurza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry