• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Tak Asitko. najbardziej boli mnie to że nie mogę podarować dla męża dzidziusia widzę jak on cierpi jak dostaje @.
To cholernie boli.
Pozostają nam tylko nasze dwa dzieciaczki (szynszylki). Miłości Mojego Życia. Bez nich byłoby mi ciężko .
kulka.jpgIMG_0763.jpgIMG_1293.jpgIMG_4487.jpgIMG_4731.jpgIMG_4796.jpg
IMG_4801.jpgIMG_4803.jpgIMG_4807.jpgIMG_4809.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Czarnooka u mnie jest to samo chociaż mój mąż jeszcze cały czas wierzy, że nam się uda. Twoje szynszylki są po prostu cudne:tak: ja tez nie wiem co byśmy zrobili bez naszych dwóch psinek :-(

Asitko mój mąż również ma taką wiarę. jestem pełna podziwu naszym Panom.
ale mi z tym nie jest dobrze bo boję się że ten moment ujrzenia II kreseczek nigdy nie nadejdzie.
a nas dzielą tylko 2 dni rożnicy między @ :D

Dobrze by było. ja trzymam mocno mocno kciuki za Ciebie ;) wspólna ciąża nie jest zła :D
trzymajcie kciuki za moją wizytę u ginekologa godz.20:00 to jak czekanie na skazanie.

Agnieszko ja solidarnie z tobą nie ruszę pączków :no: ostatnio jakoś mnie odrzuca od jedzenia. Może coś schudnę
Marzen a ja mam 8 dpo to jeszcze czas :tak:

Czarnooka kciuki zaciśnięte na pewno wszystko będzie OK :tak::tak::tak:
Sailor ja już pochłonęłam jednego pączka i jeszcze dwa na mnie czekają :-D

Mój mąż dzwonił do mnie i powiedział, że wet. stwierdził że o 1/3 jest poprawa u Chanelki :tak: dał jej zastrzyki i w sobotę mamy przyjechać ponownie na kontrolę

reklama
Dobrze że u Chanelki jest poprawa zobaczysz wyjdzie z tego mój Jackuś miał 1% szans na przeżycie właściwie to był już jedną nogą na drugim świecie ale ja się nie poddałam i walczyłam o niego tym bardziej że on też chciał żyć i teraz jest moim oczkiem w głowie. zresztą spójrzcie jak biedaczek cierpiał :

zdjęcie jak był chory
IMG_4494.jpg

lece odśnieżyć podwórko bo normalnie masakra tona śniegu a wczoraj odśnieżaliśmy z mężem ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry