reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie!
JA na chwilkę, bo chcę faworki zrobić pierwsze w życiu !
łojej, dobrze że nie mam usg w domu, bo bym zwariowała, a tak to sobie robię projekcję, że torbiel już jest dużo mniejsza, a wkrótce zniknie!
Myniu, współczuję dolegliwości. Co do intensywności, to obie skrajności są niewskazane, ale jeśli już to znasz, to dobrze.
jednak ten, co wymyślił Urlop nż musiał być kobietką :P
Różniczko, patrzyłam na kilku lekarzu na tym portalu, niektórzy mają kilka złych opinii i jakoś one są od pół roku i nikt ich nie wywala. Widać ta Pani jest przewrażliwiona na swoim punkcie.
Marzen, a jak Twoje samopoczucie i humorek?
Noelle, wiadomo że kobity górą co do kolorów :) masz rację, czuwaj nad całością , ale pamiętaj o odpoczynku.
Sailorku, kciuki, nawet jeśli jest schodek w dół
Czarnooczko, skoczyłaś na usg w pracy? I co tam Ci jeszcze powiedzieli, pęcherzyk jakiś?
Asita, super że lepiej psince, będzie jeszcze lepiej. Na pewno!
Domiku, przyślij fotę zimy, bo w centrum śniegu nie ma i tylko okropniutkie błoto widać!

Idę szukać przepisu. Pozdrówka

reklama
Jillka mi humorek też się poprawił :) Jak upieczesz faworki i bedziesz z nich zadowolona do podrzuc proszę przepis....i kilka słodkości ;)
Czarnooka jak badanko?
Sailorku, bo się pogubiłam, czy Ty juz jestes tuż, tuż do testowania ? :confused:
Jillka pod łodzią pada snieg :tak:
Myniu, łączę się z Tobą w Twoich cierpieniach :*

czesc Lasencje, witam sie po 3 godzinnym spaniu... :)) te aspekty ciazy sa calkiem przyjemne, no chyba ze pada sie na twarz w pracy...

jutro juz wracam po zwolnieniu do pracy. po czesci sie ciesze, bo w domu sie strasznie nudze... ale zobaczymy druga czesc tego medalu jutro :)

Asitko trzymam kciuki za Chanelke, oby nie przenioslo sie dalej, tylkomzatrzymalo w miejscu. a najlepiej jakby to nie byl rak!

Domik Ty mnie nie strasz, ze to dopiero poczatek...

Noelle Ty do domu odpoczywac kobieto, a nie latasz!!

zastrzelcie mnie, ale nie pamietam o czym mialam pisac... trzymam kciuki za wszystkie i przesylam fluidziory &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarnooczko, to ja zaczynam już od dziś myśleć pozytywami o Twoim pękniętym pęcherzyku!
Różniczko, zdaje się że podałam nie do końca dobry link, trzeba kliknąć na nazwisko lekarza. I przez to opinnie się wpisują w dyskusji, a nie na stronie głównej. Sorrkiiii za wprowadzenie w błąd. I zauważyłam właśnie niemiłą odpowiedź jakiejś chyba fanatyczki. Chyba Pani ma jakiś fan club hihi :)

śniegu trochę ubyło bo temperaturka na plusik wspoczyła:baffled:

ja po wizycie. mała nisko. serduch bije ładnie i dopiero je znalazła poniżej pępka. znak, że mała pcha się na świat. wyniki badań ok. wynik na gbs ujemny, co mnie bardzo cieszy. jak nie urodze do 20 to szpital czeka mnie:(

eeeeeee...nie doczytalam bo zasnelam... ostatjio opanowalam sztuke zasypiania wszedzie i w kazdych warunkach...mistrzu normalnie;-)

domik a ten szpital po 20tym to czemu??? coz za presja ze strony lekarza;-) a mala zapowiada sie jak wagowo? co u Ciebie kochana??gotowa??:-)

ponowna.proba doczytania

reklama
Domiku, nie bój żaby, do 20 to Ty już będziesz solówką :) Cudnie że gbs ujemny, jeden stres z głowy
Noelle - Miszczu spania - zakupujesz już dzidziusiowe bambetle?

Mykam dziewczynki, zrobiłam faworki, ale średnio zadowolona jestem, bo za bardzo urosły... I muszę zjeść takie urośnięte! No skandal!
Dobrej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry