Witajcie!
JA na chwilkę, bo chcę faworki zrobić pierwsze w życiu !
łojej, dobrze że nie mam usg w domu, bo bym zwariowała, a tak to sobie robię projekcję, że torbiel już jest dużo mniejsza, a wkrótce zniknie!
Myniu, współczuję dolegliwości. Co do intensywności, to obie skrajności są niewskazane, ale jeśli już to znasz, to dobrze.
jednak ten, co wymyślił Urlop nż musiał być kobietką
Różniczko, patrzyłam na kilku lekarzu na tym portalu, niektórzy mają kilka złych opinii i jakoś one są od pół roku i nikt ich nie wywala. Widać ta Pani jest przewrażliwiona na swoim punkcie.
Marzen, a jak Twoje samopoczucie i humorek?
Noelle, wiadomo że kobity górą co do kolorów
masz rację, czuwaj nad całością , ale pamiętaj o odpoczynku.
Sailorku, kciuki, nawet jeśli jest schodek w dół
Czarnooczko, skoczyłaś na usg w pracy? I co tam Ci jeszcze powiedzieli, pęcherzyk jakiś?
Asita, super że lepiej psince, będzie jeszcze lepiej. Na pewno!
Domiku, przyślij fotę zimy, bo w centrum śniegu nie ma i tylko okropniutkie błoto widać!
Idę szukać przepisu. Pozdrówka
JA na chwilkę, bo chcę faworki zrobić pierwsze w życiu !
łojej, dobrze że nie mam usg w domu, bo bym zwariowała, a tak to sobie robię projekcję, że torbiel już jest dużo mniejsza, a wkrótce zniknie!
Myniu, współczuję dolegliwości. Co do intensywności, to obie skrajności są niewskazane, ale jeśli już to znasz, to dobrze.
jednak ten, co wymyślił Urlop nż musiał być kobietką
Różniczko, patrzyłam na kilku lekarzu na tym portalu, niektórzy mają kilka złych opinii i jakoś one są od pół roku i nikt ich nie wywala. Widać ta Pani jest przewrażliwiona na swoim punkcie.
Marzen, a jak Twoje samopoczucie i humorek?
Noelle, wiadomo że kobity górą co do kolorów
Sailorku, kciuki, nawet jeśli jest schodek w dół
Czarnooczko, skoczyłaś na usg w pracy? I co tam Ci jeszcze powiedzieli, pęcherzyk jakiś?
Asita, super że lepiej psince, będzie jeszcze lepiej. Na pewno!
Domiku, przyślij fotę zimy, bo w centrum śniegu nie ma i tylko okropniutkie błoto widać!
Idę szukać przepisu. Pozdrówka