reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka a bierzesz acard? mi od niego endometrium się baaaardzo poprawiło :tak: gdzieś czytałam o czerwonym winie, ale nie wiem w jakich ilościach trzeba pić :-) to dobrze, że masz monitorig.
Mynia i dobrze robisz! Mnie mój kot zawsze wkurzał właśnie tymi gonitwami i zwalaniem wszystkiego w nocy

Uda się uda! Zobaczycie! Ja w to wierzę i jeszcze nigdy tak nie wierzyłam:-) chyba zwariowałam :-):-):-)

reklama
MYNIA hahaha FIGIEL JEST GENIALNY!!!:-D to jakis przeeeekot:-D masz z nim urwanie głowy co??:P Boli dalej??
ASITA też trzymam kciuki za Psiurkę.
CZARNOOKA u mnie według endometrium też szansy na dziecię nie było, a teraz mały kopacz się grzebie. badz dobrej mysli.
ROŻNICZKA super:) nastawienie to podstawa.
SAILOR mykaj na usg. teraz masz wolna rękę. a jak się czujesz??
NOELLE a ja myslałam, że Cię juz zamiast tej tapety przykleili do ściany i temu nie piszesz:P

Hej :)
Myniu okład z Figla na bolący brzuszek polecam ;-)wiem że on mało przytulaśny ale zawsze można paskiem zwierza przywiązać :-pobciąć pazury na zero to jeszcze jak się będzie wyrywał to i plecy łapkami wymasuje :-D
Asitko pogłaszcz psinkę od nas po pyszczku :-(ja miałam kota i psa ponad 14 lat i też za każdym razem mówię nigdy więcej bo się człowiek za bardzo przywiązuje ale zawsze jakiś podrzutek się napatoczy;-)moja córa to jest tak zafascynowana naszym kundliskiem że nie wyobrażam sobie nawet co będzie jak on zdechnie, w końcu są razem od jej pierwszych dni życia :no:
domik co do traktowania jako matkę a nie kobietę to mój przegiął w momencie gdy stwierdził że lepiej być nie może bo jak się kochamy to od razu może się ciepłego słodkiego mleka napić......................:szok: myślałam że go rozszarpię :-D
U nas pogoda też kiepska, wczoraj burza grzmoty + śnieżyca a dzisiaj trochę mrozu za chwilę słońce jak w maju:baffled: ale śniegu brak
Dziewczyny czy tylko ja jeszcze się nie zabrałam za wyprawkę? ciągle wydaje mi się że mam jeszcze tyle czasu do kwietnia..

Myniu Padłam ze śmiechu :-) a ja myślałam,że po zabiegu zrobi się kanapowcem a tu taki mały wariat ":-) ale wiesz....on to z miłości robi :-p
Domiku w sumie czuję się ok tylko mam jakieś kłucia jakby w macicy czy coś od wczoraj wieczorem i tak się troszkę zmartwiłam. Jak nie przejdzie za dwa dni wybiorę się na usg.

No widzicie jakiego mam wariata:) Ale na powaznie to strach z nim będzie jeśli pojawi się kiedyś dziecko... on jest nieobliczalny, chociaż wlasnie przespaliśmy prawie dwie godzinjki ja zwinięta w kłębek a Mr Fi rozciągnięty jak człowiek na wznak, mryczący mi do ucha a łapkami obejmujący moja rękę. Robi się jednak powoli ciut przytulaśny. Ostatnio całe noce tak ze mną śpi, ale w dzień pozostaje zbuntowaną młodzieżą :)
Pianko z tym ciepłym mlekiem to mój S fantazjuje na podobne tematy :) do tego stopnia, że mówi, że moje piersi sa jego a nie naszego przyszłego dziecka... :) i on mu je może ewentualnie na jakiś czas wypożyczyć. I nie pomaga tłumaczenie, że kobieta ma piersi w innym celu niż do zabawy dla mężczyzny...
Obudziłam się przed chwila i z bólu ledwo doszłam do łazienki, ale chyba dobrze, że znowu jest tak bardziej obficie prawda?

Dziewczyny jak mi się nie chce siedzie w pracy masakra :-( chyba do końca pracy będę ściemniać bo mam nygusa na maksa i spać mi się chce, bo Chanelkę pilnowałam w nocy żeby sobie łapy nie lizała, bo wet. zabronił i za każdym razem jak zmieniała pozycję lub mlaskała językiem to ja już się obudziłam i patrzyłam co robi, a mój mąż obiecał że będzie jej pilnowała bo ma dzisiaj wolne :wściekła/y:

Z tym przesileniem wiosennym to może coś być :) u mnie dzisiaj odwilż słonko za oknem a wieczorem pewnie będzie przymrozek

Pianeczko ja wypisałam sobie wszystkie rzeczy które muszę kupić dla małego i stwierdziłam ze tyle tego jest ze czas się za nią zabrać :) a juz myślałam ze prawie wszystko mam

reklama
Hejka :)
Widzę,że dzisiaj humorki trochę lepsze, siuuuuper :-)
Asita Twoja sunia ma szczeście,że jestes jej panią :)
Czarnooka Ty się nie smutaj, ja mocno trzymam kciuki za Ciebie i za inne kobitki &&&&&&&&&&&
Dziewczyny z duzymi brzucholami Wy się macie oszczędzać, a tu czytam remonty, zakupy, gary :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry