reklama

Staranka od stycznia 2012.

zyje!!zyje!!!!
wpadlam w szal remontu.Co prawda tylko sie krece ,marudze i czasami kawe zrobie chlopa;-) ale ktos musi ich dopilnowac.No bo jak mozna np. nie odrozniac tapety fioletowej od wrzosowej??? no i tym sposobem jestem tam niezbedna:-))
Pogoda.troche mnie dobija.Pada snieg i swieci slone a mi pasuje tylko to drugie!! ;)
Poza tym ok.W.chwilach odpoczynku koncze kompletowac wyprawke dla corci:-)

dzisiaj dzien bez remontu wiec nadrobie co tu u Nas slychac:-)

reklama
Hej kochane :*

Asitko jak tam Chanelka?
Sailor taki spadek to może implantacja a co tam wierzyć trzeba ;)
Noelle cieszę się że żyjesz
Myniu gratuluję @. Choć wolałabym gratulować fasolki.
domik o raju jeszcze troszkę i ujrzysz swoja córcię ;)
marzeń trzymam kciuki za ten cykl i fasolkę ;)
Bzibziok a jak tam u was? Poproszę jakieś lepsze wieści niż to co ostatnio.

a więc Chanelka już troszkę lepiej, gronkowiec tak jakby powoli schodził jej z łapki a co do raka skóry to okaże się jutro na wizycie kontrolnej, mam nadzieje, że powiedzą że się zatrzymał, bo nie zniknie, tak przynajmniej powiedział wet., że jest zbyt zaawansowany i z przerzutami tylko mogą go spowolnić a nie usunąć

Agnieszko u mnie wczoraj wieczorem tez była burza z opadami śniegu :szok:
Myniu gratuluje przyjście @ mam nadzieje, że teraz Cie wszytsko już ustatkuje :tak:

u mnie nastrój też nie za bardzo martwię się Chanelką, na dzidzię w tym cyklu też nie lcze bopo tych stresach to co niby miałoby wyjść nerwica chyba :-(
trzymajcie się kochane miłego dnia życzę :tak: :***

Miłego dnia kochane :* a mnie coś dobry humor nie opuszcza :-D
U mnie roboty w pracy tyle, że nie wiem co robić pierwsze :(
W każdym razie po pracy pędzę na wizytę do gina podpatrzeć co tam u pęcherzyków, no i jak tam torbielka :)

Czarnooka głowa do góry- ja się cieszę jak mam chociaż jeden pęcherzyk trochę większy :*
Mynia niech się spełni to co napisałaś pod wykresem
Noelle to pokaż później efekty remontu
Sailor ważne żeby na końcu był +, a temp. niech sobie robi co chce :)
Domik u mnie też strasznie biało się zrobiło :( Czekam na wiosnę!
Gosiak dziękuję za flidki :* co tam słychać?
Asita jak chanelka?
Jilka napisałam post tam w tych opiniach o lekarzach :) ciekawe czy usuną :)) Hmmm magia internetu:-)

Kciuki zaciśnięte cały czas mam za wszystkie :*

Asitko czasami fasolka pojawia się w najmniej spodziewanym momencie Kochana ;) wierzę że u Ciebie też tak będzie.
no u mnie to jest duży strach i duże prawdopodobieństwo w tym cyklu torbieli ;(

Czarnooka a byłaś się podglądać na usg? Skąd pewność, że torbiel? Może wcale jej nie ma :)
Najważniejsze, że działacie ;-)
Asita nigdy nic nie wiadomo ;-)

Ja mam ochotę na usg ale pogoda pod burkiem. Chciałam obejrzeć moje jajniorki czy tam coś się nie pokazało torbielowatego. Boli mnie podbrzusze tak kłująco i trochę się boję. I endometrium podpatrzeć. Nie wiem....

Idź, idź zobaczysz co i jak, zresztą teraz nie musisz brać na to wolnego kochana :*
Ja tam żałuje, że nie mam usg w domu, bo lubię sobie popatrzeć :-D

rożniczka działamy ale co z tego jak endometrium do kitu totalna masakra i jeszcze gorzej. ginekolog w tym cyklu nie dał mi szans na ciąże . powiedział że od przyszłego o czymś innym pomyślimy. a co do usg to byłam w poniedziałek i idę jeszcze jutro.

reklama
Asitko oby jednak okazało sie ze wet sie pomylił jak u pieska Bzibziokowego.
Sailorku Mr Fi ostatniomniej troche rozrabia bo przyjęłam taktykę wymęczania przed snem. Kupiłam nowe długie wędki i tak sobie co dziennie dwie odziny przed snem szalejemy:) Figiel w końcu pada tam gdzie stoi z otwartą buzią jak zdyszany pies :) a ja mogę spokojnie spać:)
A opowiadałam, że wylądowałam przez Fi w pokoju bez klamek? :) tak skubaniec skakał na klamkę do sypialni, otwierał drzwi i wygrzebywał ziemię z kwiatów rozsmarowując ja gdzie się da, łącznie ze ścianami i łóżkiem, że musiałam klamkę z drzwi wyjąć:) leży sobie na stoliku obok drzwi i jak chcę wejść wkładam ją w dziurę i otwieram drzwi:) Oczywiście o ile Mr Fi mi jej nie schowa, bo też potrafi :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry