reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja się dzisiaj cieszę bo małż wraca o 15 a nie o 17 jak zwykle :tak:
Nie pojedziemy w tym roku nad morze tak jak chcieliśmy bo zmiana pracy itd...ale jestem spokojniejsza i nie potrzebuję tego tak bardzo...;-)

Sailor ja też się cieszę jak mój mąż wraca szybciej do domu :tak: a od następnego tygodnia będzie wracał późnym wieczorem :-(
jak mi się nic nie chce masakra, ja chcę do domu :tak: właśnie pochłonęłam drugiego pączka :-D:-D:-D

jak u mnie pada!!!!:wściekła/y: nic za oknem nie widac, tylko puch spadajacy z niebios.

dziękuję Wam dziewczyny:* oby tak się stało jak życzycie. zastosowalismy sie do poleceń pani doktor, ale mnie to nic, a nic nie ruszyło:zawstydzona/y:

CZARNOOKA jeeeee ale masz boskie te szynszylki!!! boziu! do zjedzenia są:)
ASITA fajnie, że z psinka ciut lepiej. oby dalej tak szło:*
AGNIESZKA trzymaj się w to tłuste świeto. odbijesz sobie:)
NOELLE nie martw się. może mała nie będzie wielkoludkiem. wiesz, ze usg nie zawsze prawdę mówi. moze moja bedzie większa:szok:
SAILOR na wakacje jeszcze kiedyś pojedziecie, a teraz najważniejszy jest spokój psychiczny i fizczny.
MYNIA hehehe na rybeczki Cię naszło. może i ja bym zjadła gdyby nie ten zgagulec...

Cześć :) witamy się w jednym z najfajniejszych dni w roku :-D na pewno najsłodszym ;-)
Noelle podziwiam za mobilizację, ja jeszcze nawet miejsca w szafie dla małego nie zrobiłam :szok: dobrze że łóżeczko małej stoi i wózek już jest to zawsze można pościemniać że wyprawka praaaawie gotowa :-D
domik kochana ja mam nadzieję że neta w razie czego masz w tel i nam szybciutko dasz znać jak coś się będzie działo i Lenka zdecyduje się na wyjście. I nie ma co czekać do 20-tego co będziesz w szpitalu gniła niedługo walentynki wskakuj na męża i wyszalejcie się przed połogiem - niektóre dzieci to wywabia ;-)a i data 14 luty byłaby ładna :-)
Agnieszko kiedy masz wizytę? na kwietniówkach dużo jest słodkich mam którym wyszły wyniki dużo ponad normę a chyba żadna nie jest na insulinie tylko póki co dietą kontrolują cukier :eek:
Czarnooka kciuki zaciśnięte & :tak: a szynszylki cukiereczki, jeden widzę ma zamiłowanie do pazurków jak nie Twoje to kolegi próbuje skubać :-D
Asitko podgryzam z Tobą pączusie, i nie ma to jak dobre wieści z rana pogłaskałaś od nas psinkę?

Dziewoje glowa do gory!!

ja bylam dzisiaj wylac troche krwi... bolalo... ciezaroweczki, czy Wy robilyscie cytomegalie i HIV? bo ja sie zastanawiam...

reklama
Pianko oczywiście, że pogłaskałam Chanelkę od cioteczek z forum :tak: i przesyła Wam buziaki co prawda obślinione, ale gest się liczy :-p
Czarnooka oj to nie dobrze :no: weź sobie wieczorem polopirynę, mi zawsze to pomaga jak zaczyna brać mnie przeziębienie :tak:
mi zostały jeszcze 2h pracy :-( boziuuu jak ten czas się wlecze :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry