Mynia_82
Fanka BB :)
Asitko suuuuuuuuuuuuuuper
Dziś zaglądałam głównie żeby zobaczyć co z Chanelką 
Sailorku kochany, bym chciała tak jak ty w domkciu posiedzieć troszkę
Figielek macha do Ciebie łapką
przeuroczo 
Czarnooczko Twoje szynszylki są boskie
Takie słodziutkie 
Różniczko trzymam kciuki njmocniej na świecie
Agnieszka czasem lepeij zjeść jednego pąka niz myśleć w nieskończoność i potem zjeść dwa
Ja zjadłam dziś jednego pączka po czym prędziutko go zwróciłam. Pojechałm do pracy ale czułam się fatalnie... No ale już w domku z Fiśkiem, się przytulamy
Sailorku kochany, bym chciała tak jak ty w domkciu posiedzieć troszkę
Czarnooczko Twoje szynszylki są boskie
Różniczko trzymam kciuki njmocniej na świecie
Agnieszka czasem lepeij zjeść jednego pąka niz myśleć w nieskończoność i potem zjeść dwa
Ja zjadłam dziś jednego pączka po czym prędziutko go zwróciłam. Pojechałm do pracy ale czułam się fatalnie... No ale już w domku z Fiśkiem, się przytulamy
ja się strasznie przywiązuję do ludzi i do zwierząt...mam w domu żółwia stepowego. Mózg ma jak połowa orzeszka włoskiego ale i tak jest fajny jak przychodzi rano i stuka skorupą w podłogę żeby mu uwagę poświęcić 
obejrzyj mój pierwszy obserwowany cykl z plusikiem. Temp spadała powoli. Jesli zaczęłabym brać lutkę lub duph np 4 czy 5 dnia ciąża może byłaby do uratowania. Tam widać niedomogę lutealną.Uważam,że jeżeli już skoczy temp to coś tam tego progesteronu jest więc nie spadnie już 2 dnia do zera tylko powoli