reklama

Staranka od stycznia 2012.

witam sie i ja z rana..

za oknem ladnie,sloneczko swieci ,stopni z 5,nic tylko na spacer trzeba isc;:-)

domik???????haloooo?????:-) rozkrecilo sie cos czy uspokoilo??

asita milego dnia kochana:*

ficiara co u ciebie kochana slychac??

reklama
domik co tam u Ciebie kochana?? czekamy na wiesci.
Sailor ja mysle ze to ciaza a ten spadek to implantacja byla wszystko by sie zgadzalo:) po tylu sercach to musi sie udac:P prezent na walentynki musi byc:P
Asitko mi ginekolog powiedzial ze pecherzyk peka do 25mm powyzej juz nie. wiec wcale nie bylam szczesliwa ze mial wczoraj 25 mm bo boje sie ze nie pękł. w poniedziałek idę znów zobaczyć czy jest ok.

Domik żyje i leży....

skurcze były i się zmyły. brzuch bolał, potem krzyż. skurcze co 4-5 min. ja szcześliwa, że już, a tu duuuupa.... ozeszło się po kosciach.

za to ból leców okropny został, mdli mnie i żołądek boli:( eh...będę rzygac:zawstydzona/y:

Domiczku trzymaj się kochana :tak: już niedługo. Pogadaj do brzusia może się mała zlituje nad mamusią :tak:
Asitko pisz jak z Chanelką.
Czarnooczko ja wiem że za szybko ten test ale co zrobić jak ja taka niecierpliwa jestem. Teraz kiedy mam zmieniać pracę fasolka byłaby gorąco widziana. Uciekłabym na chorobowe ciążowe potem macierzyński, wychowawczy i tyle....ale to tylko w marzeniach :tak:

Czarnooka coś czuje, że uda Ci się ten plan walentynkowy :tak: kciuki zaciśnięte :tak::tak::tak:
Sailor u Chanelki już lepiej ładnie się zasuszają te rany (zdefiniowane jako gronkowiec) coraz mniej się tym interesuje, dzisiaj jest sama w domu, tzn. bez nas i musiałam jej założyć kołnierz żeby nie lizała i sie na mnie obraziła, strzeliła fochem i nawet nie chciała mi dać buzi na do widzenia, charakterek to chyba po mnie ma taki :-D
Chciałam jechać też do gin. nowego w następnym tygodniu niestety przez chorobę Chanelki nie mam już kasy, ale co tam ważne żeby mi wyzdrowiała do gin. pojadę w następnym cyklu krótko po @ i niech obserwuje sobie te moje pęcherzyki

Sailor ja na Twoim miejscu to bym przeprawiła ten - na teście na + ^^ za parę dni zrobisz ponowny test i zobaczysz II kreseczki z całego serducha Ci tego życzę:*:*ja dalej nie mogę pojąć tego że ktoś ma rodzinę czy tez prace mieszkanie a nie może mieć dziecka.dlaczego to akurat nas to spotyka?
domik Cieszę się że wszystko ok.
Asitko właśnie co z Chanelką? ma się lepiej?

hihi Asitko ja myślę że Ci w następnym miesiącu nie będzie potrzebny ginekolog na podglądanie pęcherzyków tylko na patrzenie na fasolinkę :D

Czarnooczko to jest po prostu straszne,że tyle nas tu jest i się staramy z marnym skutkiem. Ja już się nie mam czego czepić we wspomagaczach bo oprócz tego żelu pre-seed czy conceive oraz hsg miałam wszystko :-D
Asitko Chanelka na pewno będzie szczęśliwa jak zdejmiesz kołnierz :-) foch jej szybko przejdzie.

reklama
Hej laseczki :)
Domik jeszcze troszkę wytrzymaj :*
Sailorku kciuki zaciskam :*
Czarnooka i Różniczko gratuluję pęcherzyków i życzę owocnych staranek :) &&&&
Asitka Tobie monitoring nie będzie potrzebny już w następnym cyklu &&&&& Dobrze, że z Chanelką lepiej :)
Agacynda ja nie robiłam ani HIV ani cytomegalii.

Resztę serdecznie pozdrawiam i przesyłam moc fluidków dla wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&& a dla ciężarówek buziaczki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry