reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibzioczku na razie mam długi urlop sama poprosiłam o niego i dali. Potem powiem im,że chcę odejść i tyle. Pracę będę miała na razie za połowę tego co tam zarabiałam ale w domu papierkową.:tak:
Domik włąśnie każdy myśli,że żółw jak ślimak :D Domiczku lekkiego porodu życzę bo ty już na finiszu kochana :-)

reklama
Bzibzioczku wybieram się w następnym cyklu czyli jakoś w marcu:) Wolę ja do niego jechać, zawsze to jakieś małe wakacje dla mnie :P Kuruj się, ja tez powinnam iść do lekarza bo moja mama już mnie pyta czy mi soę koklusz nie przyplątał, taki mam kaszel... no ale jakoś mi do lekarza nie po drodze na razie...
Sailorku tak sobie myślę, że nawet jakbym ta faktyczna owu przyszła do 4-5 dni po "widzeniu" to lepiej tak niz jak biore ta lutke i owu sie blokuje, nie?
ide spac kochane bo mnie dzisiejsze bóle wykańczają. dobrej nocki kochane

I po wizycie endometrium 11mm i pęcherzyk na lewym jajniku 25 mm :szok::szok::szok::szok::szok:
reakcja ginekologa "yea podoba mi się nic tylko działać brać męża za fraki i do łóżka"
niestety mój mąż chory wysoka gorączka może wszystko popsuć :/
trochę się boję że nie pęknie bo trochę sporawy jest:/

aaa domik!!Co to znaczy chyba????

zdawaj relacje!!!

co ile ??Dlugie??:D

Zeby rozwiac watpliwosci to wez cieply prysznic. Jesli przejda to znaczy ze to przepowiadajace byly,jesli nie przejda to znaczy ze to te:D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z piątkowego rana :-D
Czarnooka łał dwa pęcherzyki, moja poprzednia gin. powiedziała, że pęcherzyk powinien pęknąć tak koło 21mm, ale skoro Twój gin. nic nie powiedział to znaczy, że tylko się starać i na pewno fasolka będzie :tak:
Różniczka to teraz tylko napadaj męża a na pewno się uda :tak:
Ja wczoraj zjadłam 5 pączków :szok: stwierdziłam, że mam to w du*ie ;-)
Mój mąż jutro idzie do pracy i będę musiała jechać sama z Chanelką na kontrolę :-(
Wszystkie dziewczyny pozdrawiam i życzę miłego dnia :***
mam nadzieje, że dzisiaj m i szybciej zleci niż wczoraj :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry