reklama

Staranka od stycznia 2012.

PIANKA hahaha musialo to genialnie wyglądac:-D
BZIBZIOK zdrówka zyczymy, co byś nie musiała już lekarstw łykac.

mnie już trochę lepiej. zjadłam jakoś po 12 krupniczek i tak mnie ssie w żołądku!!! ooooo będę wielka jak ......... ide jeśc

reklama
Dziewczynki, czołem!
Super Wasze żółwiaki, psiaki i kociaki, i szynszylaki i inne stwory :) A imię Chojrak bardzo mi się podoba :P
Sailor, ja mocno trzymam kciuki za Twoj plan "ucieczkowy" i barrrdzo Ci życzę by się wcielił w życie !
Czarnooczko, super wieści! A choroba...hmmmm... trudno, trza sie "poświęcić" hihiihi
Asitko, może faktycznie karma ma coś w sobie nie tak. Nawet nie chodzi o przyzwyczajenie zwierzaka, ale coś mogli w składzie zmienić i takie efekty.
Myniu, w takim razie wyjazd niedługo :) fajnie bardzo!
Domiku, nasza ciężaróweczko na wylocie - jedz ile masz sił, potem będzie ciężej ze względu na karmienie. No chyba że nie będziesz karmić piersią .
Różniczko, a czy miałaś jakieś objawy wchłaniania się torbielki? Bolało Cię w tamtym miejscu?
Bzibziok, taki rosołek Cię postawi na nogi raz dwa!

Pozdrówka wszystkim

Dziewczynki, ma prośbę. Zerknijcie plisss na mój wykres. Wiem, że są zęby straszne, przez niekończące się gardło chyba. Ale - czy myślicie, by przełożyć troszkę dupka? Czy brać wg zaleceń lekarza czyli od 15 dc? Niestety nie badam szyjki, a szkoda przydałoby się. co myślicie?

JILLKA dzięki:) ale trzeba się powstrzymywac, bo toczyc się będę:P a karmic bardzo bym chciała, a co z tego wyjdzie to zobaczymy. na wykresach to ja się niestety nie znam.

wziełam prysznic i zaległam z takim bólem brzucha jak wczoraj...eh...

Witam sie z wieczora :*
Powiem Wam,ze czas leci mi ostatnio jak szalony.Co mnie cieszy,coraz blizej maja:-):-) Remont trwa-efekty widac.Wyprawka sie kompletuje.I tak dzien za dniem.A my sobie rosniemy.

Domik moze sie rozkreci i nie minie tak jak wczoraj:-)
sailor kciuki fluidki i podmuchy na tempe co by dalej taka piekna byla!

Za reszte tez kciuki!!

Pianko pies boski, a żółw jeszcze lepszy :)

Noelle czas leci jak szalony :) niedawno zaczynałam siódmy mc a za tydzień w czwartek zaczynam 8

Domi ale ja Ci zazdroszczę że już tak mało Ci zostało

Czarnooka trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wiecie co dwa dni temu mierzyłam obwód brzucha i było 94 a dzisiaj jest już 96cm :szok:. W ciągu dwóch dni brzucho urósł mi 2 cm no chyba ze mały się inaczej ułożył .
Plecy bolą, kostki puchną

eeeeeeee z tego nic nie będzie. cmi coś tam:-D wizytę w toalecie zaliczyłam, a teraz myślę co tu zjeśc:-D

NOELLE musisz nam efekty remontu pokazac:)
AGNIESZKA Tobie też nieduzo już zostało. Antoś sobie kawalerkę powiększa:)
dobranoc kochane:*

ja chce spaaaaaacccc!!!!!no zesz ku..wa..... cale osiedle pochrapuje w lozkach tylko ja z oczami jak 5 zlotych kraze po domu... nawet pies chrapie w najlepsze..... Nataszka natomiast bawi sie na calego wyprobowujac coraz to nowsze i dziwniejsze.pozycje,aktualnie jest na etapie wsadzania nog pod mamine zebra-rewelacja,polecam...proba przesuniecia watroby matki tez niczego sobie....
Chce spac....
chce maj(moze byc i kwiecien)...
chce gofra z bita smietana ,malinami i czekolada!!!

............

ide prasowac ubranka malej,wczoraj 4 wielkie.prania to i poprasowac trzeba...ha!!! co bede tak lezec i udawac ze spie...
wink2.gif

...ale najpierw lodowka....

Domik wez sie rozpakuij:-) juz sie doczekac nie moge:-D Jak tam?Jak tam??Zanim ja dotre do tego etapu co ty ,to predzej zejde z tego swiata z powodu bezsennosci:confused2:

Różniczko rozumiem ze działasz weekendowo i wykorzystasz te dwa pęcherzyki na maxa:-D

Asitko równiez milego weekendu Ci zycze:*

bzibziok
zdrowia!!!

eeee...i stracilam wątek...bezsennosc i skleroza to teraz moje drugie ja...albo pierwsze....:confused2::confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry