reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle Antoś też wciska swoje małe nóżki pod moje zebra a to takie nieprzyjemnie bo aż boli przynajmniej ja mam takie uczucie

dzisiaj mały pół nocy kopał męża po plecach

reklama
Noelle ty o wysypianiu się zapomnij kochana :-) niedługo maluśka się urodzi nie będzie czasu na sen.:-D jak ja bym się chciałą nie wysypiać przez fasolinkę ;-)

Czarnooczko wykres niczego sobie mam ale pewnie spadnę na ziemię z hukiem wraz ze spadkiem tempki. :sorry: siknęłam sobie na teścior i negatyw.
Mój m wczoraj mnie rozbawił. On nie bardzo umie rozkodować te nasze wykresy ale zawsze z rana podaje termometr do mierzenia. Włączył wczoraj mój wykres i mówi kochanie ja to widzę dzisiaj owulację. Trzeba działać. Padłam ze śmiechu. Tak,że jest nowy sposób zaciągania partnerki do łożka. Hasło owulacja. Nie ważne,że za 4 dni @ :-D

Ostatnia edycja:
a sikaj ile wlezie juz uzbierałaś dwa - więc kolejny będzie + jakby nie patrzeć ;)

hahaha Sailor masz zabójczego mężusia :D no mój to się kompletnie również nie zna na wykresie . bo raz to było tak że widział mój wykres po owulacji skok a on mówi kochanie to znaczy że masz gorączkę? bo Ci temperatura skoczyła ;):):) nic tylko uśmiać się można :D

Ostatnia edycja:
Sailorku kochana ja i tak wierzę że plan walentynkowy u Ciebie się powiedzie.

a co do mnie niewiem na co ja już liczę co miesiąc przychodzi @ i szczerze chyba dostałabym zawału jakby się okazało że jestem w ciąży. bo jednak jak co miesiąc widzi się I kreskę albo @ to już nic mnie nie dziwi,

ja tak ostatnio myślałam o tym i wydaje mi się,że jak w końcu zobaczę II to zemdleję z wrażenia...mam na kompie ku przestrodze zdjęcie jednego mojego teściku z II a ciąży nie było...czasem go sobie oglądam.:sorry:

Przykład mojej przyjaciółki zeszła się ze swoim byłym jakieś 2 tygodnie temu . ona miała owulację akurat i poszli do łóżka (oczywiscie pijani) koleś mówi robimy dzieci ona na to żartujesz no ale wiecie stało się ona niczego nie spodziewając się dzwoni do mnie a ja mówię do niej zrób test bo ja mam przeczucie że jesteś w ciąży. ciach zrobiła test i II grube kreski..
fakt faktem jest taki że on ani ona nie mają warunków nie mieszkają razem są tylko w związku nie mają kasy bo nie pracują. Z jeden strony ogromnie się cieszę że będę ciocią i w końcu coś zaczyna się układać u niej ale z drugiej to zastanawiam jak sobie poradzi. tym bardziej że jej rodzice jej nie pomoga finansowo.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry