reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor pokój jest tak przygotowany że kabelki pochowane :D to typowy raj dla szynszyli ;)

Laluś a u Ciebie jak tam? bo coś nie widzę Twojego wykresiku?

ale mnie kłuje lewy jajnik..
a i do tego jestem pociągająca ^^^(czyt.katar)

reklama
NOELE spokojnie.nie rodzę:-D a z ta bezsennoscią to jest koszmar!! pod koniec ciąży to ja sypiam po 3-4 godzin. chodze czasem jak zombie...
SAILOR ale tempka!! trzymam kciuki&&&&
LALUŚ ja myślałam, że Cię wcieło:P
CZARNOOKA zobaczysz, będzie dzidziuś i u Ciebie:*

Sailor kochana jak ryczeć to ze szczęścia bo piękny wykres masz :) trzymam kciuki i przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny która oprócz Sailor jeszcze podejrzana ? Ta nasza lista mogła by się już w końcu zaczerwienić tak na maksa . Trzymam kciukasy za was kobietki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja waśnie skończyłam sprzątać, tak mnie jakoś wzięło i chyba złożę dziś łóżeczko tzn mąż jak tylko wróci, niech się przyzwyczaja od nowa i poprzypomina jak to było z takim maleństwem

reklama
Czarnooczko, strasznie wcześnie na miesiączkę... Miewałaś takie krótkie cykle? Ojej....
Sailor, rycz, jeśli się lepiej po tym czujesz, ale jeśli wpadasz w gorszy nastrój, to nie rycz :P

Ja dziś byłam w zoo - ale było fajnie, gibony cudne, żyfary przepiękne, a tygrysy tarzały się w śniegu wariaty jedne!
Teraz przegryzam pieroga ruskiego i przesyłam wirtualnego, jeśli któraś ma ochotę :)

Czy któraś z Was mieszka w okolicach Lubina na Dolnym Śląsku? Jeśli tak, to dajcie znak, moja koleżanka szuka materiału do portfolio.
Miłego wieczoru

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry