reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor nie znalezlismy jeszcze nic....mpoki co biura nieruchomoscimmaja nasz numer telefonu..

Mgielko co z Toba??

Czarnooczko żeby to kurczę nie byłą torbiel krwotoczna. Czy to możesz wybrać się na usg po niedzieli???? Dobrze by było...:sorry:

Agacyndo mam nadzieje,że szybko uda Wam się coś fajnego dostać w sprawie mieszkaniowej :tak:
Jillka ja jakąś huśtawkę mam. Najpier miałam dobry humor potem ryczałam, następnie złość a teraz smutek pełen wachlarz.:-D:-D

Domyśliłam się że to torbiel krwotoczna bo pewnie pęcherzyk nie pękł tak jak się spodziewałam.
w poniedziałek i tak byłam umówiona z doktorem więc mnie zbada. strasznie się boję.

Czarnooka napewno wszystko bedzie dobrze :*

a ja mam stan glodowy... mam ochote na cos taaaaaaaaak dobrego a nie wiem coto jest! i w efekcie koncowym nie mam ochoty na nic :| niech mnie ktos walnie...

Agacynda wiem co czujesz ja też mam ochotę na coś z tym ze ja wiem o to jest i to jest czekolada milka z herbatnikami albo gorzka z marcepanem mmmmmm a tu lipa nie mogę i muszę zadowolić się kawą zbożową z mlekiem na którą mam taką zajawkę,że szok piła bym ją na okrągło

Agjieszka przynajmniej masz sprecyzowane.. oj booooooooziu...
jutro mi mamusia zrobi szczawiowke i przywiozla mi z Austrii truskawki... mmmmm..

Czarnooczko, nie martw się mocno, dobrze że w poniedziałek lekarz. Da coś extra i będzie git !
Agacynda - mniemam, że możesz mieć chęć na słodkie pomarańcze lub na placki ziemniaczane...? Zgaduję, bo ja bym właśnie to zjadła. A zaraz po tym, kakao bez cukru... po które właśnie idę do kuchni.

Agnieszko, ja się masz ?
Sihaya, co tam u Ciebie? Mgiełko?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry