Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czarnooka no normalnie, nie mocno ale jednak poleciało... jutro do gina idę... To chyba jest takie brązowe... Na razie jest tego kilka kropelek na podpasce...
ja bym zrobila jutro rano test i poszla do ginaowiesz ze beta watpliwa a testy z blada kreska wychodzily.Niech cos zadziala gin.
a brazowe to plamienie czy czerwone?bo jak brazowe to ok pod wzgledem fasolki-to by bylo takie ,,starsze,,plamienie np z zagniezdzenia zarodka czy zmian hormonalnych
Lalus kochana nie denerwuj się ja tez miałam takie plamienie brązowe, taka stara krew i było tego dość i to było w dniu kiedy zrobiłam test wtedy szybka wizyta u lekarza który tak mi nic nie powiedział bo na USG nie bylo jeszcze nic widać i miałam czekać. kochana ile dni po owu jesteś?
lalus jak sie nie rozkreci to rób test jutrbojetnie o ktorej godzinie.Lekarz zapewne nic nie zobaczy w usg,w bad.ginekologicznym tez raczej za wczesnie.Oby sie nie rozkrecilo!!Bardzo mi to przypomina sytuacje Agnieszki:-)