reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agrafka witaj, co do Twojego pytania to moge powiedzieć tylko tyle, ze koleżanka moja zaszła w ciąże właśnie na poczatku cyklu :tak:
Czarnooka kochana Ty jesteś też wyjątkową osobą, na tyle, że traktuje Cię jak młodszą siostrę i nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro.... czuje się tak jakby to mnie spotkało... wiem, że jesteś bardzo dzielna i podniesiesz się z pomoca kochającego męża... trzymaj sie kochana :*****
Aguś super wózek... jeszcze troszkę i będziesz mieć dzieciaczki przy sobie w realu :tak:

Właśnie sobie uświadomiłam, że prawie wszystkie dziewczyny, które po moim dołączeniu do Was na bb okazało sie, że są w ciązy już nie długo będą rodzić... a u mnie nadal cisza i niestety na nic się nie zanosi, żyję tylko od cyklu do cyklu i powoli tracę wiarę... ale widocznie tak musi być....

pozdrawiam Was kochane :****

reklama
Czarnooka strasznie mi przykro :( Dopiero teraz przeczytałam :(
Oby los się do Ciebie w końcu uśmiechnął! Myślę, że teraz musi być już tylko lepiej! Buziaki :*
Trzymam kciuki!
Z myślami jesteśmy z Tobą!
Chociaż trudno mi w ogóle sobie wyobrazić co czujesz :-(

Ostatnia edycja:
Asita zobacz ile jest też takich, które starają się dłużej niż Ty. Jest tu nas jeszcze kilka ;-) A ilu się udało w "nastym" cyklu ;)
W każdym razie wierzę, że na każdą przyjdzie pora.

Pianko juz Ci mowie co wiem:-) Znieczulenie polega na tym ,ze gdy jest odpowiednie rozwarcie(tj takie ktore dobrze rokuje (5cm)) anestezjolog wkluwa sie podpajeczynowkowo i zaklada malutki cewnik do kregoslupa przez ktoey co 2 godziny bedzie podawane znieczulenie.Znieczulenie oczywiscie w takiej dawce ze czujesz nogi i mozesz.normalnie funkcjonowac
Na slurcze dziala.to natomiast tak,ze odczuwasz je tylko jak delikatne stawianie brzucha.Wiec jestes.w.stanie ocenic jak czesto sa skurcze albo kiedy przec.
Co do minusow,czasami zdaza.sie.ze.znieczulenie calkowiciw hamuje porod.Wycisza skurcze itd.i wtedy trzeba w druga strone oxy itd niekiedy nawet cc.Poza tym po paru godzinach mozesz odczuwac bol glowy,plecow ,niekiedy wystepuje zespol popunkcyjny.
Dlatego wazne jest.by.znieczulenie bylo podawane w.odpowiednim momencie i odpowiedniej dawce.ale to juz kwestia lekarza.U mnie niestety od pol roku nie ma znieczulenia .Ja bym sie zdecydowala...chyba...bo najbardziej przeraza mnie ta igla w kregoslupie....podobno nie jest to straszne ale ze parenascie razy asystowalam przy takim znieczuleniu to wiem jak strasznie to wyglada...a wyglada gorzej niz podobno sie odczuwa..a ze ja wzrokowiec....;-) ale podejrzewam ze jakby mnie pozadnie zabolalo to bym zaraz plecy nastawiala i darla jape o znieczulenie....;-)

Ostatnia edycja:
Witam się wieczornie :-D Ja chyba jutro znowu do lekarza tym razem po antybiotyk, bo tym razem mi nie wypisała bo powiedziała, że na razie jest nie potrzebny. I mam przyjść w poniedziałek jakby się nie poprawiało. No to ja pójdę bo gardło dalej boli, z zatok trochę schodzi ta wydzielina ale dalej zapchane, no i od wczoraj suchy kaszel :/

Asitko ja też się staram już długi czas. Poroniłam w 2011 roku w styczniu, a starania zaczęliśmy w sierpniu 2011 roku. Także doczekamy się tych swoich cudnych maluszków! :tak:

Ja też miałam znieczulenie przy cc czy takie jak przy sn to nie wiem, ale raczej nie, bo się ruszać nie mogłąm kilka godzin. Ogólnie to to znieczulenie najgorzej wspominam i odczuwam je do dziś...:(

Agrafko w instrukcji tych testów jest napisane, że pozytyw jest jak kreska testowa jest mocniejsza, taka sama lub trochę słabsza od kontrolnej. Mam te same testy:) I u mnie kreska też była w tym stylu i chyba wtedy byłą owu. Negatyw jest jak jest dużo słabsza albo jej nie ma wcale. Więc myślę, że to owu:) He he witamy nową staraczkę:))))))))))))))) Dobrze to wróży którejś z nas:) Która się pisze? Ja na swoją kolej poczekam cierpliwiwie:)

Witam się z rana

dzisiaj mija już 3 tydzień odkąd nie ma Chanelki :-( na dodatek mam straszną migrenę a to oznacza, że @ już za rogiem, za tydzień przywita się ze mną :crazy: na dodatek spadło tyle śniegu, że szok mam już dosyć tej zimy :wściekła/y:
Laluś i Różniczka wiem, ze są dziewczyny, które dłużej się starają, ale ja po prostu tak mam przed @ że się poddaje i nie mam już siły się starać :-( ale po @ już mi trochę lepiej i znowu działamy z mężem i tak za każdym razem
życzę miłego dnia :-D:-D:-D

Witam sie dziewczyny z rana.
U mnie za oknem grudzien:confused2: Bez komentarza.
Dobrze,ze nie musze dzisiaj nic waznego na miescie zalatwic...za to w domu znajdzie sie duzo pracy.Poki co checi brak...Mam jakis kryzys 8 miesiaca czy cos w tym stylu:/

witajcie
a moja dzisiaj w przedszkolu, no i cisza w domu... mam czas na bb i allegro haha

Asita trzymam bardzo kciuki za ciebie i inne starające, wiem że do was też los się uśmiechnie ja się starałam 13 cykli :szok: i też mam za sobą poronienie ( w grudniu 2011 roku ciąża bliźniacza :no:), więc wiem że droga do sukcesu jest ciężka i pełna zwątpienia, porażek i płaczu. Rozumiem cię i mam nadzieję że szybko nam zafasolkujesz, a znam pare dziewuszek które miały zaplanowane sprawdzanie drożności jajowodów i kurcze przed badaniem zaszły hihi

Noelle nie strasz dziewczyny tymi igłami hihi, żartuje ( jak kobieta boi się tego bólu porodowego to pewnie jak ma możliwość i tak się zdecyduje, ja Oliwie rodziłam 12 godzin z dwoma kroplówkami z oksytocyny masakra!!! znieczulenia nie chciałam no bo niet! ale i tak dali do cesarki buuu ) ale powiem ci ze dobrze zniosłam znieczulanie ( najpierw jakos znieczulili skóre ze nie czułam wkłucia tego znieczuleniowego) no i potem doszłam szybko do siebie, leżałam tyle ile kazano żeby nie mieć tych bóli głowy, ale żadnych skutków ubocznych nie mialam

reklama
Czarnooka tak mi przykro:( ściskam Cię z całych sił i życzę abyście mogli jak najszybciej wrócić do starań w spełnieniu swojego największego marzenia:*

Współczuję dziewczyny śniegu u mnie na szczęście nie ma ale podobno ma spaść:( za to jest zimno i mglisto strasznie.
My jutro ruszamy z remontem nowego mieszkanka i już się nie mogę doczekać. Bardzo lubię remonty ale chcę go mieć już za sobą, żeby móc skupić się na szykowaniu rzeczy dla dzieciątka:)
Powinnam się zacząć ogarniać bo ma trochę załatwień a taki mi się nie chce!!! ehh... ja też chcę wiosnę!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry