reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ojciec bedzie z Jagodki zadowolony :)) a ja sie wtedy naprawde baaaaaaaaardzo mocno zdziwie! ale kochac bede jak swoje hahahaha zartuje oczywiscie.
Usmiałam się :) A swoją drogą, zabieraj wreszcie ten brzuch ode mnie bo już mam dosyć :P

Dziewczyny, któaś, nei pamętam która, używała żelu pomagającego w zafasolkowaniu. Conceive czy Pre seed? Jakieś wskasówki, opinie w tym temacie? ;-)

hej dziewczynki, melduję że ja nadal w trójpaku, choc czekam już z niecierpliwością na te maje małe kruszyny..
cięzko już fizycznie, ale jeszcze 2-4 tygodnie. Ja chciałam się pochwalić wózeczkiem :) IMG00284-20130307-1141.jpgIMG00283-20130306-1425.jpgIMG00288-20130307-1158.jpg

Pozdrowienia!

Załączniki

• IMG00284-20130307-1141.jpg
    IMG00284-20130307-1141.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG00283-20130306-1425.jpg
    IMG00283-20130306-1425.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG00288-20130307-1158.jpg
    IMG00288-20130307-1158.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 43
Agus super wozek, trojpak :D hehe

Myniu no przeciez dzisiaj troche wzielam :D hehe a tak serio to sie taaaaak najadlam, ze wrezzcie cos zauwazylam ze mam :D nawet moj A powiedzial, ze wreszcie wygladam jak w ciazy hehehe
a bylismy w knajpie ktora sie nazywa Kredens i maja takie jedzonko pyszne... ehhh najpierw bylismy tam o 14 i zamoiwlismy po kawusi i ja szarlotke na cieplo, to przysiegam, ze nigdzie nie jadlam lepszej!! no i wczoraj sie ugadywalismy, z e na kolacje pojedziemy do wladyslawowa, ale po chwili w Kredensie zmienilismy wybor... i wrocilismy pol godziny temu... jadlam pysznego halibuta pieczonego w inie z rozmarynem i pomidorkami koktajlowymi i zurek... umarlam jak jadlam :)) a Moj A zachwycony poledwica wolowa i ziemniaczkami z maslem czosnkowym :D zabierzcie mnie tam jeszcze raz :P

Kochane moje dziękuję za to że byłyście ze mną przez ten długi czas z wami było jakoś łatwiej.
w końcu udało mi się zajść w ciąże to był najpiękniejszy dar który dostaliśmy z mężem od życia moje marzenie się spełniło lecz nie trwało długo nasz Aniołek opuścił nas szybko
[*] jest to niesamowity ból, czuję się jakby ktoś wyrwał mi serce. Zagościł we mnie na tak krótko a spowodował że życie widziałam w kolorowych barwach.
Widocznie tak musiało być kolejny kopniak od życia ile jeszcze zniosę tego niewiem ale wiem że muszę żyć dla męża tylko on mi pozostał.
Czekając na dokończenie poronienia to jak czekanie na śmierć jak widzę co ze mnie wypływa to serce staje w miejscu .

Lecz obiecałam sobie że nie poddam się w staraniu jak tylko fizycznie będę mogła to znów zaczniemy tym razem będzie inaczej. Musi być inaczej.

Pytanie czy jestem gotowa psychicznie ? tak strata bardzo boli ale to maleństwo dało mi wiarę i siłę że kiedyś może będzie lepiej.
Teraz kochane już wiem co czułyście jak straciłyście swojego Aniołka.
Chyba muszę dotknąć dna by kiedyś wznieść się na wyżyny. Kiedyś napewno oby nie było za późno.
Dlatego nie rozstaję się z Wami mogę rzadziej zaglądać ale jesteście dla mnie jak rodzina to wy pierwsze wszystko wiedziałyście to z wami się najpierw podzieliłam swoją radością dlatego nie mogę teraz odejść.
Dziękuję każdej z osobna za wsparcie :*:*:* Jesteście wyjątkowe.

Witam :-) U mnie za oknem śnieg! :wściekła/y: Ja czuję się tak sobie, gardło boli i mam chrypę :/ więc jutro do lekarza....

Czarnooka popłakałam się czytając Twojego posta :* Dobrze, że od Nas nie odeszłaś. Musisz walczyć!!! :*

Czanooka trzymaj się, jeszcze zaświeci dla ciebie słońce

Agacynda jezu jak mi sie jeść zachciało jak przeczytałam twoją wiadomość o jedzeniu hihi

Aguś śliczny wózek ;-)

czarnooka pieknie napisalas kochaa.My jestesmy z Tobą,bo jestes równiez dla Nas ważna i wyjatkowa:*

lalus u mnie a szczescie sniegu brak.Ale pochmurno i do dupy:/ Az sie nic nie chce:/

Zaraz Was dziewczyny doczytam.Coscie wczoraj naskrobaly.Ja wczoraj na zakupach spedzilam pol dnia .Potem padlam do lozeczka.No ic,poczytam nad sniadankiem co tam u Was:-)

Agus super wózek:-)No jakja sie ciesze,ze tez juz zakupilam:-D odrazu kamien z serca:-)

reklama
Aguś śliczy Wózeczek :)

Czarnooka kochanie tulę Cię z całych sił
" Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia na świat"

Dziewczyny u mnie też śnieg i jak go zobaczyłam to mnie szlak trafił ja chce wiosnę a tu za oknem biało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry