reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mgielko wlasnie tak myslalam, ze mowilas o Nastce :) mamy Czarnooka na fb. z tego co pamieta i sie nie myle to Czarnooka to Anita.
a babelki to takie delikatne mialam... ale w sumie to juz zglupialam czy to nie jelita :|

ja wlasnie ogladam wozki na allegro i znalazlam drugi ktory baaaaardzo mi sie podoba- quinny mood...
Mamusie powiedzcie mi ile lowinna miec gondola cm?

reklama
No ja mam testy z allegro, Wcześniej jaśniejszą,bo jaśniejszą, ale pokazywały, a teraz nawet cienia kreski nie ma. Sailor a kiedy ta owu? Bo ja to nie bardzo się znam... Muszę się podszkolić:) quinny mood też mi się podoba:) Te nowoczesne wózki mają mniejsze gondolki, ale wydaje mi się, że skoro rodzisz we wrześniu to przez zimę gondola wystarczy nawet mniejsza:) A wiosną do spacerówki się przeniesiecie:)

No wlasnie Paulinko tez czytalam ze przez zime gondolka a wiosna juz spacerowka... quinny mood jest cudny ale wlasnie znalazlam wozek ktory powalil mniena lopatki, malo tebo, leze i kwicze! -- MIMA KOBI FLAIR!!!!!

Agacynda, a wiesz, że ostatnio też go oglądałam... On ma rewelacyjne rozwiązanie dla dwójki dzieci:) Ale niestety cenowo dla mnie nieosiągalny:((((((( A ostatnio zaczął mi się podobać też Jane Mum(pojedynczy) i I candy (podwójny)

Ten widziałam na żywo kiedyś w Galerii Dominikańskiej http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=5131 staliśmy z Ł i się na niego gapiliśmy dopóki kobieta nie zniknęła z horyzontu:)

Ostatnia edycja:
ten Jane tez dzisiaj ogladalam... no cena mima jest zabijajaca... ja daje za wozek polowe a druga polowemoi rodzice wiec moge chyba sobie pozwolic. za graco chcialam placic sama, ale ten chy a wygrywa z graco...dla mnie.

no z pewnością na żywo lepiej... chciałabym zobaczyć. ostatnio na żywo widziałam graco symbio... miodzio też. ehh teraz mam dylemat, bo nie ma za dużo opinii od użytkowników na temat mimy... najlepsze, że graco w rankingach stoi niżej...

Jakbym miała możliwość wybierać między tymi dwoma to wiesz który bym wybrała:):):)
Znalazłam instrukcję do moich testów owu

1.Test jest pozytywny gdy widoczne są dwie kreski,

obie kreski są tego samego koloru,

kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej

a także jeżeli kreska testowa jest lekko jaśniejsza od kontrolnej wtedy także uznajemy, że wynik testu jest pozytywny. Owulacja powinna nastąpić w ciągu 24 - 48 godzin. W przypadku kiedy chcemy zajść w ciążę powinniśmy rozpocząć starania. Najlepiej odbyć stosunek po 24 godzinach a przed upływem 48 godzin od wykonania testu.

2. Test negatywny gdy widoczna jest tylko jedna kreska
również gdy kreska testowa jest dużo jaśniejsza od kreski kontrolne

3. Test błędny gdy nie ma widocznej żadnej kreski, należy wykonać jeszcze raz test z nowym testem paskowym.

Jak interpretować "lekko jaśniejsza"? a jak "dużo jaśniejsza? Moje były jaśniejsze, ale daleko im było do bladziochów...

Agacydna
moje urodzi się w lipcu, mam plan długo jeździć gondolą, no w grudniu będzie miało jakieś 5 miesiecy, więc tak do 7mego chciałam napewno wozić gondolą więc szukałam wózka z dużą gondolą!!! Oliwia urodziła się we wrześniu i też miałam wózek z dużą gondolą,
natomiast dzieci zimowe lub wiosenne to mozna sobie pozwolic małą
teraz mam mierzoną w środku 86cm!!!! więc to najwiecej ile znalazłam, ale coś za coś, niestety te nowoczesne lekkie wózki mają małe gondole, w X-Landerze ( to był jeden z wózków Oliwi szybko go sprzedałam) gondola była ledwie 74cm no to zobacz jak mała,
raczej te z duzymi gondolami to są te wózki takie w stylu Retro, duże pompowane koła, nieskrętne... no ale coś za coś.. ja mieszkam w lesie wiec mi skrętne zbętne bo i tak blokowałam przy Oliwii ale jak ty mieszkasz w mieście to moze nie jest ci potrzebny aż taki wielki wózek, tylko mozesz sobie pozwolic na nieco mniejszy nowoczesny ...

reklama
No wlasnie powiem Ci Mgielko ze mam nadzieje, ze dziecie troche powoze ta gondola... dzisiaj ogladnelam tyle wozkow, ze mam mozg zlasowany, ale wlasnie tak jak mowisz, wiwkszosc z duzymi gondolami to te retro wozki.... a one w moj gust nie uderzaja az tak. kiedys baaaaaaaaardzo mi sie podobaly, ale stracilam do nich zapal... coz za cos, dokladnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry