reklama

Staranka od stycznia 2012.

He he gorzaj jak mamę Jagódka zadziwi:) Rozumiem, że wolisz chłopaka:))) W takim razie życzę Jajek tak przed wielkanocą:)

Sailorku sprawa wygląda tak: testy owu doszły do mnie bodajże w 27 dc. Tak w ramach treningu zrobiłam sobie. Oczywiście negatywny był aczkolwiek kreska nawet dosyć wyraźna, dwa dni póżniej znowu zrobiłam i ta kreska byłą trochę jaśniejsza niż poprzednia, a dzisiaj jest 33 dc i kreski nie ma. @ również? Owu się przesunęła?

reklama
ojciec bedzie z Jagodki zadowolony :)) a ja sie wtedy naprawde baaaaaaaaardzo mocno zdziwie! ale kochac bede jak swoje hahahaha zartuje oczywiscie.

a testy owu nie sa pozytywne wtedy gdy kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej?

Kurcze dziewczyny cały czas mam w głowie Czarnooką....świat jest niesprawiedliwy

Agacyndo tak spojrzałam na Twój suwaczek jejku jak to zleciało ao już 16 tc

biedna ta nasza Domi z lutówki zrobiła się marcówką, cały cza sie dziwie że oni ja tam trzymają skoro wszystko jest ok

a ja dzisiaj prasuje cały czas i już mam dość, trzeba odpocząć bo brzucho sie stawia

ja tezcaly czas mysle o Czarnookiej :((

a Domi moze czeka zeby jej przyslugiwal dluzszy urlop macierzynski :)) Lena wie co zrobic zeby z mamusia dluzej posiedziec :D

A Ty Agus odpoczywaj!!
jeju mi ten czas tak zapierdziela ze szok :|

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja w nocy spać nie mogłam, bo myślałam o Czrnookiej... Taki świat niesprawiedliwy:((((

Agacynda właśnie chciałam wiedzieć ile po owu utrzymuje się ta kreska... Bo negatyw negatywem, ale wcześniej chociaż kreska była wyraźna, a teraz nie ma jej wcale. Więc skoro kreska była w 29 dc, a w 33dc nie ma to owu zamiast koło 14-15 dc to była np koło 20dc i dlatego @ się spóźnia...

aaaa w tym sensie, widzisz, bo ja zupelnie z innej strony rozkminialam Twoje pytanie :)) ja raz w zyciu korzystalam z testow owulacyjnych i u mnie tez ta owulacja wtedy byla pozno... a tempka jak w tym czasie? czy nie mierzylas?

hmm chyba poczulam babelki :))

Mgielkoooooooo czyTy juz czujesz ruchy swojej Gwiazdeczki? i w ogolewybraliscie juz imie dla Malej? bo nie pamietam.

jestem
powiem wam ze tez nie moge o niczym innym myslec tylko o czarnooce, kurde mole brak mi słów....

u mnie będzie dziewuszka ;-) Paulinka dobrze pamięta: Nastusia, Nastka, Anastazja - nic się nie zmieniło ;-)
a ja ruchy czuje tak sobie... raz tak a potem znowu nie....
ale z Oliwią też słabo czułam
Agacynda, czy my mamy czarnooką na facebooku bo kurde sie zamotałam ....

reklama
Paulinko mnie się wydaje,że ty dopiero miałaś owu...a testy te z allegro nie zawsze mają tak samo mocne obie kreski. te co mam teraz z zieloną końcówką mają kreskę ciut jaśniejszą np :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry