A
agacynda
Gość
No jeśli masz warunki to możesz tyć
ja bym wyglądała jak klucha jakbym jeszcze przytyła... ble ble ble 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a tam gadanie...No jeśli masz warunki to możesz tyćja bym wyglądała jak klucha jakbym jeszcze przytyła... ble ble ble
![]()
majtki na klatce, drinki 

dwóch kreseczek. Powiem wam, że jest zajeb.... jednym słowem. Czarni czarodziejka jak tralala zaczarowała tą liste. Grzanka, przykro mi, że @ przyszła![]()
Kobietki powiedzcie mi, jak beta pokazuje tydzień ciąży to jest to tydzień odkąd jest zarodek czy od ostatniej miesiączki?
Chcę jutro po południu/wieczorem powtórzyć test i myślałam, żeby iść na betę w czwartek albo sobotę tak żeby móc powtórzyć po 2 dniach, ale Mój mówi, żeby poczekać, że zaś schizuję i sama nie wiem..
Grzanka, przykro mi, że @ przyszła![]()
Kobietki powiedzcie mi, jak beta pokazuje tydzień ciąży to jest to tydzień odkąd jest zarodek czy od ostatniej miesiączki?
Chcę jutro po południu/wieczorem powtórzyć test i myślałam, żeby iść na betę w czwartek albo sobotę tak żeby móc powtórzyć po 2 dniach, ale Mój mówi, żeby poczekać, że zaś schizuję i sama nie wiem..
może dziewczyny będą wiedziały
Pamiętam, że w ciąży miałam okropne wzdęcia i parcie na pęcherz też... aaaa znowu sie nakręcam...