ja kochana @ dostałam @ mnie przetestowała .... ;|kurde nie wiem jak jest z tą betą...może dziewczyny będą wiedziały
A co jest z Matyjasową, wróciła już od tego lekarza? Matyyyjasowa odezwij się.
Kto ze mną testuje? Chyba monika i Grzanka tak? Jak tam się czujecie dziewczyny? Ja wczoraj zaobserwowałam plamkę na bieliźnie i tyle, potem już nic. Dzisiaj głowa mnie ćmi cały dzień, i od 3 dni mam mega wzdęty brzuch....Pamiętam, że w ciąży miałam okropne wzdęcia i parcie na pęcherz też... aaaa znowu sie nakręcam...

może dziewczyny będą wiedziały
Pamiętam, że w ciąży miałam okropne wzdęcia i parcie na pęcherz też... aaaa znowu sie nakręcam...

hihihi... i jak wyjeżdżałam z osiedla to akurat moi celebryci przyjechali! shit. Basia I'm sorry, znowu Ci nie załatwiłam autografów.
też bym chciała być szczuplutka i tylko żeby brzuszek był. moja mama tak miała w ciąży, ale my trochę inaczej zbudowane jesteśmy... Ehh... muszę szukać podobieństw odnośnie ciąży do kobiet w rodzinie taty...
muszę powrócić do wcześniejszych... a co wagi przed ciażą przy wzroscie 162 ważyłam 46 kg no to jak łatwo obliczyc w dniu porodu 72 ;D czułam sie świetnie szybko wróciłąm do swojej wagi 46 i przytyłam 7 to mam 53 i jeszcze ze 2 by sie przydało najlepsze jest to że wszystko mam w brzuchu czyli taką urojona ciąże
więc musisz zwalić na coś innego.
to smacznego jak zrobiłaś sobie zapas sama łapie smaka mam jeszcze jeden dzień zanim zacznę już motywacje do kolejnych staranek...