reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kropka mąż uciekał? Ojej, jaja :) hahahah mój A. zawsze jak przede mną ucieka jak chcę się przytulić (ale naprawdę przytulić) to się wygłupia, ręce podnosi do góry i z krzykiem ucieka do drugiego pokoju wyma****ąc tymi rękoma :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:sorry:
skoro masz za 10 dni dopiero termin to faktycznie się nie nakręcaj, nie ma nigdzie listy więc nie widzę :-p ja zawsze tyję od tabletek. Na początku swojej kariery z tabletkami ważyłam 52 kg. po 5 latach 60, odstawiłam 57 i teraz 63 :szok::szok::szok: czekam aż spadnie i muszę wrócić na basen albo rower.

Ja myślę, że ze sportem to normalnie, bez stresu... Skoro masz taki tryb życia, to czemu nie.
Olejku pić nie można na 100% ale wcierać w skórę głowy to chyba nie problem...

reklama
Grzanka kurde Nimesil i dwa ibupromy??? :szok: Przecież sam nimesil, to bardzo silny lek :szok::szok::szok: Nie powinnaś wydaje mi się brać tyle prochów. wiem że nimesil jakoś jeden na 12 h, też go brałam i lekarz powiedział, że strasznie niszczy wątrobe, a co dopiero razem z ibupromem, który dodatkowo jest przeciwzapalny??? Jeśli masz bóle okresowe, małopowe, których nie da się wytrzymać polecam rozpuszczalny aulin. Mnie też boli, ale zazwyczaj jeden ibuprom max wystarccza:szok::szok:
Kochana popstaraj sie mnie zrozumiec ja mam ataki a nie normalne bule, marza mi sie malpowe bole @ ale ja nie naleze do tych kobiet ja koncze w szpitalu na narkotykach zeby mnie doprowadzili do stanu uzywalnosci dlatego musze brac takie badziewia zapisane przez lekarza , ostatnio skonczylam na dolargenie przeczytaj sobie sloneczko co to jest, wiec uwiez mi wolalabys nimesil... ;(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Grzanka to nie zazdroszczę :-/ Mnie przy @ wystarcza nurofen/apap/ibuprom.

Kropka u mnie też Na Wspólnej się prawie zaczęło. Zwykle oglądam powtórki w sobotę, ale jakoś mam dziś włączone. A o 21.30 Przepis na życie nowa seria :) oglądacie? no a potem Kuba..może nie usnę do tej pory ;p

Strasznie Grzanka przeżywasz @. Aż Ci naprawdę współczuję. :-(
Moja kuzynka jak dostaje @ to pierwszy dzień ZAWSZE leży w łóżku i umiera. Tak, że jęczy... Jakby mogła to by tramalem się delektowała byleby pozbyć się bólu...

Ja Wesoła oglądam. Kuba W. to moja miłość gwiazdorska. heheheheheh przepis na życie owszem też bo to chyba jeden z niewielu polskich seriali, który jest naprawdę świetny

Haha Agacynda, mój zawsze powtarza, przestań mnie mintolić kobieto, daj żyć, on nie będzie cały czas stał na baczność :-):-), on już się Ciebie boi hahhhahah:-D

Strasznie Grzanka przeżywasz @. Aż Ci naprawdę współczuję. :-(
Moja kuzynka jak dostaje @ to pierwszy dzień ZAWSZE leży w łóżku i umiera. Tak, że jęczy... Jakby mogła to by tramalem się delektowała byleby pozbyć się bólu...

I czemu kobiety muszą się tyle nacierpieć ? Ja z kolei miewam migreny, głównie przy @, jest mi wtedy niedobrze (póki co bez wymiotów, ale właściwie ze 2 razy zdarzyło się), tylko, że jak mnie dopadnie od rana to cały dzień chodzę do tyłu a w pracy wysiedzieć się nie da.

reklama
No włąśnie dzisiaj nowy sezon przepisu na życie się zaczyna, więc od 20 do 22 30 gnije przed telewizorem. No, więc spadam...

Aaaa i Czarni jestem taką samą kawocholiczą jak Ty :-D Latte, to potrafię 3 na dzień wybić plus 2 normalne i dlatego łykam magnez, bo to kawsko mi go skutecznie wypłukuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry