reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczyny
mam pytanie do czarni : od którego dnia masz brać clo i jak długo i co ci zalecił, kiedy przytulanka kiedy do lekarza, czy boisz się ciaży bliźniaczej? albo poronienia słyszałam że jest ryzyko....
gratulacje dla matjasowej że wizyta przebiegła pomyślnie
cmoki u mnie wszyscy nerwowi
córa o byle co jęczy zmykam

reklama
mgiełka clo dostałam na wzmocnienie i na pewną owu czyli że na pewno pęcherzyki pękną. Miałąm go w tamtym roku ale mi nie pomógł 2 cykle i teraz znowu mam na 2 cykle od 5 do 9 dnia i 12 13 14 dzień zeby były przytulanki. Pewnie ze sie boje ciąży bliźniaczej bo mam już Oliwke i przy niej do tego dwoje maluchów ale chęć posiadania rodzeństwa dla Oliwii jest silniejsza niż martwienie sie o ciąże mnoga potem będę sie zastanawiać. I oczywiscie po clo duphostan na podniesienie progesteronu czyli wiekrza szansa na icaze dodatkowo i utrzymanie jej

grzanka współczuje Ci mam koleżankę z takimi bólami lekarz jej powiedział ze jej przejdzie po urodzeniu dziecka.... i nie martw sie tak tym śluzem ja już 2 miesiac mam takie@ zero takiej krwi jak zawsze tylko sam śluz brązowy taki dziwny masakra....

Matyjasowa no a ja tu tyle na Ciebie czekałam. Twój maluszek również został nazwany okruszkiem ;-) moim zdaniem nazwa oddaje pełnię szczęścia, słodyczy i miłości o kruchą istotkę. Pomysłowe jesteśmy :-D

Jak ja Wam zazdroszcze wylegiwania sie przed tv :) Ja marze o tym żeby móc sie tak beztrosko polenic, ale wiem , że do wakacji to nie będzie możliwe. Musze być dzielna, jeszcze kilka miesięcy :) a potem mam nadzieje "lenić się" na spacerkach z wózeczkiem ;)
M ocenił swoim okiem tempki i stwierdził, ze owu była. Ja się uspokoje jak zobacze jutro wysoką tempke.
Dzisiaj miałam chwile zwątpienia i chciałam się napić wina troche, w koncu nie jestem jeszcze w ciązy ;) nic o tym nie wiem...
no ale sumienie mi nie pozwala. Oj to będzie trudne 9 miesięcy albo więcej jak sie dowiemy, że jestem w ciąży. A jak nie i @ przyjdzie to sobie odbije miedzy @ a następną owu ;)
Przespałam sie troche i teraz staram sie czegoś nauczyć...

i :sorry: przez to ze tak jakos zamuliło bb zapomniałam co miałam napisać. to nie piszę nic i mykam do wyrka dobranoc moje kobietki i te maleńkie okruszki :tak: buziaczki do jutra

reklama
Groszek nalej sobie trochę wina do lampki i do końca wypełnij wodą niegazowaną... Będziesz miała winko nieszkodliwe :))

Basia dobranoc ;*

Kropka dobranoc ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry